"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| EGO (ERGİN) Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
| ETHERNET kartı problemi??? ve MAVİ EKRAN
bu aralar mavi ekran hatasıyla beraber yaşadığım bi sorun bu.mavi ekran almadığım bir zaman geri yükleme noktası oluşturtduğum için şimdilik tek sorun etherneti tanıtamamak.. kaldırmayı denediğimde resimdeki hatayı veriyor...(AYGIT BİLGİSAYARIN ÖNYÜKLEMESİNDE GEREKLİ OLABİLİR) son driverları yükledim net sitesinden ama bişey değişmedi ![]() ![]() 2. bi sorun herhangi bir antivirüs yükeleyemiyorum yüklediğimde antivürüs tarama yapmıyor norton kaspersky nod 32 denedim...kaspersky yükleyince direk mavi ekran almaya başlıyorum forumda mavi ekranla ilgili arattım. sanal belleği sistem yönetimliye falan alıyorum ama olmuyor. FIXBOOT FIXMBR CHKDSK /r yaptığımda da mavi ekran gitmiyor mecburen geri yükleme noktasına almak zorunda kalıyorum ![]() ![]() format atmak istemiyorum... makina HP pavilion amd turion x2... 512 ram
__________________ FORZA CORZA Mesajı son düzenleyen EGO : 17-08-2008 - 16:08 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
ünlem işareti olanların hiçbiri donanımsal aygıtlar değil.. Hepsi yazılımsal.. Dolayısıyla problemin ağırlıklı olarak yazılımsal. TDI.SYS bnm bildiğim bir LinkSys dosyası ama sende bunlara ait bir donanım gözükmüyor. Belki USR'ın adaptörü fason Linksys üretimidir.. O USR'a sağ tık yapıp DEVRE DIŞI BIRAK'ı seçip makinayı tekrar başlat. Sonra geri kalan ünlemlilerin sürücülerini OTOMATİK OLARAK tekrar yükletmeyi dene.. Olmuyorsa, ünlemli olanlardan birine çift tık yapıp çıkan ilk ekranı buraya yansıtmanı isteyeceğim senden.. Bu kadar uğraşmak istemezsen şayet; formatsız bir çözüm mevcut: ONARMAK.. Ama zannediyorum Laptop kullanıyorsun ve onlarla beraber gelen kurtarma araçları zannediyorum formatsız iş yapmıyor.. O yüzden dışarıdan sendeki Windows sürümüne birebir uyan sade bir Windows Kurulum CD'si bulup, makinayı bu cd'den açıp ikinci Onar seçeneği ile mevcut kurulumu hiçbir ayar kaybetmeden kurtarabilirsin. |
| | |
| | #3 |
|
USR yi devre dışı bırakıp diğerlerini otomatik yüklemeyi denesem de olmadı :s Linksys li wireless bir modem kullanmıştım bi kaç hafta ama uzun zman önceydi tdi.sys onunla ilgili bir şeymidir? , +2.onar seçeneği olması gerekn yerde çıkmıyor.. herhangi birine çift tıkladığımda çıkan ekran : ![]()
__________________ FORZA CORZA |
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
evet tdi.sys LINKSYS'in NIC'lerinden birine ait bir driver. Linksys LNE100TX gibi bir model adı tanıdık geliyor mu, kart açısından? Valla abi şunu şunu yap bunu yap diyemiyorum. Tam olarak anlamaıdm ben ne olduğunu, yazılımsal sorunlar var donanımlarda bir şey yok, öte yandan kuramıyorsun da. Tamamını kaldır orada ne varsa diyeceğim, yapmışsın, elindeki driverlar orijinal mi peki bundan emin misin? Bir de küfretme ama, garantide değilse veya çaktırmadan , başka bi (iki) tane ram takıp deneyebilir misin?
|
| | |
| | #5 |
|
bi 6 ay daha var ama garanti formatt ladım mecburen yapıcak hiç bişi kalmadaı gibi en son biosun altını üstüne getirdim falan hani notebook olmasa etherneti sök tak yapıcam da böle anca klavyenin başında savaşabiliosun ![]() naman ilgin için çok teşekürler. sorun halledilmiştir
__________________ FORZA CORZA |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|