"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MdfyM Team |
Arkadaşlar desktop PC'im durup dururken (bir oyunu oynadıktan sonra) 640 x 480 çözünürlük ve 4 bit renkte kitlendi. Görüntü ayarlarından normal çözünürlük ve renge ayarlamaya çalışıyorum, seçenek olarak da istediğim çözünürlükler vs... geliyor, "Uygula"ya tıkladığımda ise gene 640 x 480 olarak devam ediyor. İşletim sistemi XP Pro. Ekran kartım ve monitorumu de tanıyor (zaten tanımasa çözünürlük ve renk seçenekleri olmazdı sanırım) ama bir türlü bu durumdan kurtulamadım. Ne yapmam gerekir? |
| | |
| | #2 |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
|
Sistemden kaldır, yeniden başlat, tekrar yüklesin driverlarını... Hatta bir bug bile olabilir. Son driverlar mı kurulu? |
| | |
| | #4 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
yenıden driver kur bakalım
__________________ |
| | |
| | #5 |
| MdfyM Team |
Bende bi ana driver vardı bir de secondary olarak Omega Driver vardı (kart ATI Radeon 9600Pro). Ana driverı kaldırdım baştan başlattım ve sorun çözüldü. Şu anda Omega Driver (ana driverdan daha güncel) devrede. Şimdilik sorun yok gibi görünüyor. Yönlendirme için teşekkür ederim |
| | |
| | #6 | |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
| Alıntı:
![]() (Bir ara sana yeni bir sistem kuralım 9600 Pro ile artık oyunlar tat vermez.. )
| |
| | |
| | #7 |
| DeViL^^ |
verelim 1 tane 3870
__________________ mAY |
| | |
| | #9 |
| POKERAY |
hayırlı olsun abi
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |