"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| AhMeT | dreamveaverdan anlayan varmı 2 basit soru ACİLLLL
evet arkadaşlar sorularım 1) resimi koyduktan sonra yazyazısını yazıyorum ama ben resim solda ve resmin yanındayazı olsun istiyorum işteburadaki bayanın resmi ve yanındaki yazı gibi 2) kendi yaptığım flash buttonları ekliyorum ama aralarında birer boşluk kalıyo bunu nereden çözerim yardım edene allah razı olsun
__________________ team makara group A.Ş ![]() |
| | |
| | #2 |
| Forever '05 Sti_!! |
ilk sorunu tam olarak anladım diyemem ama anladığım kadarıyla sölim öncelikle tablolara bölerek yapmayı dene..tablolara böldükten sonra aşşığada ki ayarlardan hizalarsın..ikincisi ise border lardan dolayı oluyodur border ı sıfır yapmaya bi dene..
|
| | |
| | #3 |
| AhMeT |
border zaten 0 da tablo olayına gelince 2 ye 2 tablo oluşturuyom sol üst ile sol altı birleştiriyom 3 tane oluyo sonra sağ alt ile sol tarafı birleştiremiyorum
__________________ team makara group A.Ş ![]() |
| | |
| | #4 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
bızım bılen arkadas vardı da ben hıc bılmıyorum bu zımbırtıyı ben anca not defterınde yazarım bıraz
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|