"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ZugoR | Bilgisayarımın kendiliğinden "res"atması :(
Bilgisayarım bugün 11.00 de açtım 16.00 kadar açıktı biraz kasmaya başladı kapattım oda dinlensin bende diye 1 saat sonra yeniden açmaya çalıştığımda Güvenli mod,ağ desteği ile güvenli mod,en son kaydedilen mod,windows olağan mod diye seçenekler geldi hangisini seçsemde seçtikten sonra bilgisayar kendiliğiniden yeniden başlıyor bu sorun olduğu için 10 gün önce format attırmıştım.Şimdi yine aynı sorun neden olabilir???
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #3 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 09-01-2008 Şehir: bursa Yaş: 25
| Alıntı:
__________________ Ben Huaserk 16 yaşındayım.Ben bir Sincap Avcısıyım.Kötü sincaplara karşı mücadele etmekteyim. | |
| | |
| | #4 | ||
| ZugoR | Alıntı:
Alıntı:
__________________ www.otvyehayir.com | ||
| | |
| | #5 |
| EGO (ERGİN) Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
|
aynı soruna benzer bir sorun da ben yaşadım bugün sürekli mavi ekran alıp reset atıodu makina kendine xp cdsiyle açıp repair de dos ekranına ilk önce c: yi seç oraya "fixboot /c:" dı sanırsam olmadı "fixboot /" bi yaz çok şey denedim de bu 2 sinden biriyle sorunu çözdüm
__________________ FORZA CORZA |
| | |
| | #6 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
|
Bende yaşamıştım aynı sorunu geçenlerde ![]() Ama sorunu ben format atarak giderdim.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bilgisayarımın, kendiliğinden, resatması |
| Konu Seçenekleri | |
|
|