Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > TeknoPark > Bilgisayar

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 03-07-2008, 20:31   #1
ZugoR

oğuzk - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Combo CP SP CDTİ
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Bilgisayarımın kendiliğinden "res"atması :(

Bilgisayarım bugün 11.00 de açtım 16.00 kadar açıktı biraz kasmaya başladı kapattım oda dinlensin bende diye 1 saat sonra yeniden açmaya çalıştığımda Güvenli mod,ağ desteği ile güvenli mod,en son kaydedilen mod,windows olağan mod diye seçenekler geldi hangisini seçsemde seçtikten sonra bilgisayar kendiliğiniden yeniden başlıyor bu sorun olduğu için 10 gün önce format attırmıştım.Şimdi yine aynı sorun neden olabilir???

Eski 04-07-2008, 02:32   #2
Kime Emanet?

arif - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23
Windows CD ile ac, tamiri sec, dos ekraninda chkdsk /r yaz. Biraz surecektir, sonra tekrar PC yi bastan baslat. Buyuk ihtimal sorun hallolacaktir.

arif Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-07-2008, 05:57   #3
Senior Member

huaserk - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi oğuzk Mesajı Göster
Bilgisayarım bugün 11.00 de açtım 16.00 kadar açıktı biraz kasmaya başladı kapattım oda dinlensin bende diye 1 saat sonra yeniden açmaya çalıştığımda Güvenli mod,ağ desteği ile güvenli mod,en son kaydedilen mod,windows olağan mod diye seçenekler geldi hangisini seçsemde seçtikten sonra bilgisayar kendiliğiniden yeniden başlıyor bu sorun olduğu için 10 gün önce format attırmıştım.Şimdi yine aynı sorun neden olabilir???
ben geçen sene korsan yazılım kullanıyordum ve kazayla microsoft sitesine girdim ve girdikten 3 gün sonra senin yaşadığın olayların aynısını yaşamıştım.orjinal yazılım alıp formatlayınca bilgisayarım düzelmişti.eğer orjinal yazılımsa ve vista kullanıyorsan buna benzer sorunlarla karşılaşabiliyorsun.bizim başımıza baya geldi.microspftu aradım format atın diyorlar ve hakikasten işe yarıyor.

Eski 04-07-2008, 11:11   #4
ZugoR

oğuzk - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Combo CP SP CDTİ
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi arif Mesajı Göster
Windows CD ile ac, tamiri sec, dos ekraninda chkdsk /r yaz. Biraz surecektir, sonra tekrar PC yi bastan baslat. Buyuk ihtimal sorun hallolacaktir.
Teşekkürler Arif abi bilgisayarcıda olması lazım CD'si çözüm getiremezse alıcam CD'sini yapıcam..
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi huaserk Mesajı Göster
ben geçen sene korsan yazılım kullanıyordum ve kazayla microsoft sitesine girdim ve girdikten 3 gün sonra senin yaşadığın olayların aynısını yaşamıştım.orjinal yazılım alıp formatlayınca bilgisayarım düzelmişti.eğer orjinal yazılımsa ve vista kullanıyorsan buna benzer sorunlarla karşılaşabiliyorsun.bizim başımıza baya geldi.microspftu aradım format atın diyorlar ve hakikasten işe yarıyor.
Korsanmı bilmiyorum ama olabilir teşekkürler vista değil

Eski 14-08-2008, 00:16   #5
EGO
EGO (ERGİN)

EGO - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

aynı soruna benzer bir sorun da ben yaşadım bugün sürekli mavi ekran alıp reset atıodu makina kendine

xp cdsiyle açıp repair de dos ekranına ilk önce c: yi seç oraya "fixboot /c:" dı sanırsam olmadı "fixboot /" bi yaz çok şey denedim de bu 2 sinden biriyle sorunu çözdüm

Eski 14-08-2008, 00:25   #6
MdfyM Team

prost - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Bende yaşamıştım aynı sorunu geçenlerde

Ama sorunu ben format atarak giderdim.

Bookmarks

Etiketler
bilgisayarımın, kendiliğinden, resatması

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları