"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Battlefield 2 oynayan varmı?
Arkadaşlar Battlefield 2 oynayan varmı net üzerinden? Hangi serverlar da oynuyorsunuz? Ben DDHC serverlarındayım hafta içi akşamları hafta sonu rasgele zamanlarda orda bulabilirsiniz. www.ddhc.co.uk serverlarında hem istatistik hemde rütbe olayı var.boşa oynamış olmuyorsunuz yani Lag denen bi olay yok.serverlarda sürekli admin oluyor abuk subuk birşey yapan olunca direk atıyorlar rahat rahat oynuyorsunuz yani ![]() Başka oynayanlarda varsa bi akşam toplanalım beraber oynayalım bi serverda. |
| | |
| | #2 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Güncel |
| | |
| | #3 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Ben oynuyordum da, PS3 aldığımdan beri PCye oyun cdsi takmadım...
__________________ Team VW |
| | |
| | #4 |
| Name : Erhan |
Bende oynuyorum. Neredeyse hergün. Ben alman serverları tercih ediyorum. Ping düşük oluyor. Genelde WRC - Clean serverlarında oluyorum. Bazende 2 tane türk serverında oynuyorum. Strike at karkand freak diyebilirsiniz bana. Oyunda nickim Jerkyist Valla bir squad kurup oynayalım gerçekten çok zevkli olur |
| | |
| | #5 |
|
Ben hep "DDHC" serverlarındayım. Ping 0 ve sureklı de bırılerı oluyor. Herzaman admın de bulunuyor. Rank ve istatistik te tutuluyor. Baska bır kac server denedım ama pek sarmadı. iş ten fırsat buldugum her zaman oynuyorum ozellıkle aksam ve gecelerı hep server dayım. Ben de strike at karkand ı tercıh edıyorum cogunlukla ama ınfantry only olması lazım. yoksa zevkı cıkmıyor. Benim nick "Soulkiller_The_Sith" Aslında beraber oynasak hakkaten delı zevklı olur. Bi ayarlama yapalım o zaman. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|