"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | autocad çizim için sistem
evet arkadaşlar nasıl bir sistem olması lazım? autocad programıyla proje çizimi yapılmak üzere 2 tane kasa alacaz monitor var nasıl bir sistem olması lazım fiyat nasıl olur? önerileriniz? |
| | |
| | #2 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
$1200 civarına HP Workstation'lar var, ekran kartları bu iş için. Alın iki tane kafanızın rahatına bakın. |
| | |
| | #3 |
| renaultsport |
naaptın olm? acaip pahalı toplam o kadara fln gelmesi lazım... |
| | |
| | #4 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Abicim git al bişey işte, bilgisayarcıdan teklif alsana... Çok kasmıyor ki makinayı 3D olmadığı sürece... RAM ve Ekran kartı sağlam olsun yeter...
__________________ Team VW |
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
proje nin büyüklüğüne bağlı olarak etkiliyo 2d de olsa büyük bi proje kasıyo pc yi ama 3d çalışılırsa çok daha fazla kasmaya başlar ama çok iyi bi pc ye gerek yok açıkçası std bi pc cad için yeterli 2.0 ghz işlemci 2 gb ram 256 mb ekran kartı hayli kafi.. ha 3dmax çalışıcam deseydin uçuk bi pc yapmak için hazırlan derdim |
| | |
| | #6 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
valla ben adam gibi projeler yapılacak diye düşündüm ![]() O mu uçuk? Ertan abinin eski ofise en son $5000'e workstation aldılar ama o $1000'liklerin 6 saatte yaptığı 3dsmax render'ını 54dk'da yapıyor. ![]() ufak tefek basit şeylerse sıradan bir pc kafi tabii, ama işler büyükse workstation ekran kartı derim, tabii, ben sadece autocad'le kalmaz diye düşünverdiydim? ofisteki ayarlar nasıl nete girebiliyorlar mı ![]() ![]() |
| | |
| | #7 |
| renaultsport |
3dmax vs kullanılmıyor yahu sadece autocad için lazım 3d fln da değil yanlız şuan mesela burodaki bilgisayarlar ağır çalışıyor yeri geliyo büyük oluyo projeyi açamaıyor açsa sağından soluna gdene kadar kitlene kitlene geçiyor vs vs... |
| | |
| | #8 |
| X5 3.0sd |
bilgisayarın verilerinin çok yüksek olmasına gerek yok auto cad biraz uğraştıcı yaa en temizi Zetacad.. ![]()
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #9 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
trim array offset line arc cad1008 cık icimden |
| | |
| | #10 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
ben ofiste sırf büyük ekran var elimde ziyan olmasın diye amd işlemcili ve 256 mb ekran kartı olan bi makineye yükledim gayet tıkır tıkır çalışıyo yani autocad de render var ama 3d maxin yanında lafı bile olmaz yani bence harici 256 mb ekran artı 80 gb lik bir hdd ve 1 gb ram yeter
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|