"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| DeViL^^ |
Merhaba arkadaşlar yeni psu alacağım 3 tane seçenek war 1 incisi Axp süper nowa 1000 düşünüyorum ama kalitesini içindeki komponentlerin ne olduğunu bilmiyorum amper değerleri ii 5 tane rail i var ama yeni çıkan 1 ürün şekli şemali kablo yapısı güzel kullanan memnun olan olmayan warmı kasam feel hurricane 2 bu kasaya sığarmı 2 incisi Enermax Galaxy 1000 w bu psu da bana büyük geldi benim kasaya sığarmı , kalitesi içindeki parçaları amper değeri verimliliği çok ii peki pc nin kaç ampere ihtiyacı war mesela benim 3870 x 2 örnrek werirmisiniz 3 üncüsü sizin önericeğiniz başka marka warmıdır bu 2 si iyimidir Saygılar...
__________________ mAY |
| | |
| | #2 | |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
| Alıntı:
Bunun yanında, ihtiyacınız olan güce uygun (ki genel güçten ziyade,sağladığı değerlere bakın) FSP,SilverStone,Tagan,CoolerMaster,OCZ,SeaSonic,Hi ghPower tercih edebilirsiniz. Sisteminizi bilmiyorum ama 3870X2 olduğuna göre tahmin edebiliyorum iyi kötü. Kaliteli ve verimli bir güç kaynağından 600W "fazlasıyla" yetecektir size. Sistemin genelini ve OC düzeyini yazarsanız,daha sağlıklı yardımcı olabilirim. Ama elbetteki sonrasını düşünürek, daha güçlü birşey almak her zaman daha makul ve mantıklı... (Not: Thermaltake PSU'lardan uzak durun) | |
| | |
| | #3 |
| DeViL^^ |
saolasın prenax kardeşim ismini duymak bana mutluluk verdi önceden ne konuşup çekiştirirdik şu teknoloji konuları hakkında psu aldım AXP super nowa 1 000 w toplam da 80 amp 6 tane ana raili var 4 20 amper 2 35 amper 2 saat önce getirdim eve bakalım tak çıkar kablolu ve kablo bağlantılarında led sistemi war 14 cm ledli fanı war
__________________ mAY |
| | |
| | #4 | |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
| Alıntı:
![]() Hayırlı olsun öncelikle. Umarım sorunsuz iyi günlerde kullanırsınız. Bahsettiğiniz PSU ile ilgili bir tecrübem yok. Ama değerlerine bakınca iyi olduğu anlaşılıyor. Fiyatı da malum biraz tuzlu ![]() 14 cm'lik fan da hiç rahatsız etmez sizi. | |
| | |
| | #5 |
| DeViL^^ |
çok saolasın bu adresten de psu nun teknik detaylarını görebilirsin AXP Supernova 1000 Watt PSU Türkiyenin En Büyük Overclock ve Modifikasyon Sitesine Hoşgeldiniz ara sıra bi konu açalım da muhabbet etmeye yer olsun yaa
__________________ mAY |
| | |
| | #6 |
| DeViL^^ |
Dün dükkanımdan 1 q6600 aldım taktım gene aynı sorunlu kardeşimin pc de sorunsuz çALISIYOR BİOS U GÛNCELLEDÎM GİNE AYNI SORUN ANA KART UYUMSUZLUĞU SANIRIM
__________________ mAY |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|