"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
|
Arkadaşlar 7 aydır Asus F3SV240DR modeli notebook kullanıyorum. Son 2-3 haftadır inanılmaz bir şekilde ısınıyor makina. Daha önce kullandığım notebook'larda hiç bu derecede ısınma olmuyordu. Bu aşırı ısınma olayı fanın yeteriz kalmasına bağlı bir problem midir? Servise göstermeli miyim? Yoksa hava sıcaklarından mıdır? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
|
aynı şey benim toshiba'da başıma geldi... fanın temizlenmesi sonucu çözülmüştü.. |
| | |
| | #3 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
| Peki ne kadar ısınıyordu? Ben bazen kolumu bile koyamıyorum.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| buyüzdendir herhalde, tüydür tozdur tıkanıyor fan. bende de var şuan öyle bir sorun.. ilk zmanlara kıyasla daha cabuk ısınıyo, ama öyle alev alır gibi olmadı hiç..
|
| | |
| | #5 |
|
kesinlikle o kadar ısınıyordu... zaten yaklaşık 1 saat içinde veya birazcık daha fazla... makina kendini otomatikman kapıyordu... temizlendiği an dert bitti eski haline döndü |
| | |
| | #6 |
|
Bende kapanma yok çok şükür. Teşekkürler yardımcı olduğun için
__________________ |
| | |
| | #7 |
|
önemli değil ![]() ama kapanmaması dezavantaj da olabilir.. sonuçta kendini korumaya almıyor filan.. ama belki de seninki o kadar ısınmıyordur. Yarın biran evel temizlettir alalım haberleri |
| | |
| | #8 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Fan nanaylamış. Benim Asus'un da aldığım günden beri işlemci üstünde acaip sıcaklık oluşuyor. Bir de adaptörü, mantıksız şekilde ısınıyor şarj ediyorsa. Elimi 1-2saniyeden fazla tutarsam canım acıyor. |
| | |
| | #9 |
| aT_hIrsIzI™ |
bendede asus var ilk aldığım zamanlar arada fan duruyodu falan birde ilk aldığımda gayet hızlıydı geçenlerde format attım birde harici harddisk aldım yani hafızada boş ama ilk aldığım zamankiyle yine çok fark var performansta nasıl çözerim o olayı bilen varmı
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
valla benim toshibaya hiiiç acımıyorum büyün kış yatağın yanına koyup yattım sıcacık ![]() arkadaşlar video enkode mi ediyor ney.. o ara tam devir çalışıyor fan püfür püfür.. zaten sürekli ya yatakta ya kucağımda kullanıyorum.. ehemmiyeti yüksek kısımlarımın sağlığından şüpehe ediyorum bazen
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|