"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 27 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 | Yeni Oyuncagim [Asus eee 4G] Yukaridaki konuyu daha once acmistim eee 4G ile ilgili olarak. Gecen hafta aleti sattim ve yerine yeni cikan eee 900 aldim. Hemen hemen ayni 4G ile sadece;
eee 4G; ![]() Yeni Asus eee 900 Daha dun elime gecti hemem XP kurdum ustune ![]() AYni fiyata xp ile gelenide vardi ama onun sadece 16GB alani, neden 20Gb alip XP kurmayayim ki ![]() |
| | |
| | #2 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
|
Hayırlı Olsun Arif abi budaha güzel
|
| | |
| | #3 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Hayırlı olsun abi. ![]() Performans konusunda sıkıntı var mı? Ya da ne kadar yükleniyorsun da ne kadar sıkıntı oluyor? |
| | |
| | #4 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 27 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 |
Sagolun ![]() @Neo; Cok yuklendigim soylenemez, yada soyle duzeltiyim siradan bir kullanicinin kullandigi gibi kullaniyorum. Extream birsey yaptigim yada denedigim yok. Xp iste uptodate daima IE, FF falan genelde IM ve Internet ve internetten video izlemek icin kullaniyorum. OpenOffice de kurulu en ufak bir sorun yasamiyorum bu isleri yaparken. Islemci 900 M multiple application lardada bir problem cikmiyor. Cok yuklenenlerde var oyun olsun, .Net, PS olsun sikayet edenide pek duymadim. Kapasitesi belli ama SSD isi cok kolaylastiriyor. Simdi bu ayarda cok PC cikti piyasaya. HP cikardi, everex cikardi, Dell cikariyor, ama SSD olmadan tek kelime ile performanslari rezalet. HP mini via 1.6 islemci var gitmisler Vista koymuslar 6 ay suruyor acilmasi mesela normal hdd var uzerinde 5400rpm :S |
| | |
| | #5 |
|
Abi HDD'lerden kurtulmanın vakti geldi zaten çoktan. Anasını ağlatıyor PC'nin yoğun pagefile'lı kullanımlarda. Bana gelmez sanırım yine. SQL 2005 kullanıyorum malum |
| | |
| | #6 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
|
Hayırlı olsun arifim yumurtacı iyi mal satmış
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #7 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
| yeni intel atom işlemcisi çıkıyor bu ay mini bilgler için. eee901 ile bu ay çıkacak.
|
| | |
| | #8 |
|
tonla para dökmek istemiyorum ama fetişliğim yüzünden.. |
| | |
| | #9 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
güncelleme gibi birşey fiyat artacağını zannetmiyorum. bunlardan ben de düşünüyorum ama çok ucuz olmazsa almam.
|
| | |
| | #10 |
|
Ya aslında acayip güzel ufaklığından ötürü ama. İşte benim yaptığım işlere gelebilirler mi bilemiyorum ki.. HDD olması en baba bottleneck'ten kurtulmak demek ama, tek o da değil ki. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| asus, asus eee, eee 900 |
| Konu Seçenekleri | |
|
|