"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Uur | Asp.NET 'ten anlayan yardımcı olabilirmi?
Arkadaşlar Sıkça Sorulan Sorular Sayfası veya haber sayfası yapmamız istendi. fakat işin içinden çıkamadım yardımcı olurmusunuz? Yorumlar, Duyurular, Haberler, Sıkça Sorulan Sorular gibi bir tabloyu gösteren, Veri kayıt ekleyen, silen, değiştiren bir web uygulaması yapmam gerekiyor bunun için aşağıdaki koşullar gerek.Neler yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olurmusunuz? En az 3 web sayfası olmalı: 1. Güncel Mesajları listeleyen sayfa (Editörün gösterilsin diye işaretlediği ve yayın tarihi geçmemiş mesajları gösterir) 2. Mesaj göndermek için sayfa 3. Editörün sakıncalı bulduğu mesajları sileceği, düzelteceği, sorulara cevap vereceği sayfa. (Sadece Editör kullanabilir) Güvenlik: Mesajları herkes görebilir , herkes mesaj yazabilir ama sadece editör “cevap yazabilir, silebilir, güncelle/” Bu tabloların özellikleri; Gönderilen mesajın otomatik artan bir numarası, Mesajın konusu, Mesaj, Kimin gönderdiği (epostası örneğin) Hangi tarihte gönderdiği, Hangi tarihe kadar yayınlanacağı, Editörün gösterilsin/gösterilmesin diye ayarlayacağı bir boolean kolon ----- Ben ana formu yaptım kullanıcı e-mail ve düşüncesini girecek.şekilde fakat diğer editör kontrolunu yaptıramıorum bu konuda fikir paylaşır yardımcı olursanız çok sevinirim |
| | |
| | #2 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
tabloda mesajın yanına yayınlansın mı diye bir boolean koy ,editörün sayfasında işaretli olmayanlar çağrılsın işaretleyip güncelle yapsın editör, mesajların sayfasıda sadece işaretli olanları göstersin... bu arada baya geçmiş konu üzerinden ama belki yardımı olur... |
| | |
| | #3 |
| Uur |
Aynen oyle yaptım bende sonradan aklıma geldi baya oldu evet ama sağol ilgin için genede |
| | |
| | #4 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
yeni gördüm ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|