"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-09-2006
|
Herkese merhaba Çapımca bir site denemei yapıyorum ve login olduktan sonra haber eklemek istiyorum.Konu içerik vs gibi şeylerin eklenmesinde bir sorunum yok ancak resim eklemek konusunda durum vahim.internette baktım ancak angutluk katsayımın tavan yapmış olmasında mütevellit bişey anlamadım.biraz fileupload denen componenti kurcaladım ancak bi arpa oyu kadar yol aldıgım söylenemez.Bu konuda bilgisi olanların kahramanım olmalarını bekliyorum ![]() ya bide salakça ama localde çalışırken veriyolunu c:/vs.net/site/db gibi giriyoruz da bunu ftp ye atınca napmak lazım. Şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #2 | |
|
Kendimce bi çözüm üretmeye çalıştım ordan burdan tırtıkladıklarımla.Burda dogrudan database e resim ekleyip oradan çekmek yerine resmi proje içinde oluşturdugum images klasörünün içine kaydetip,database e ise veriyolunu ekliyorum.yani talodaki resim ile ilgili kolon ole nesnesi yerine string oluyor.daha sonra ilgili haberin resmini çekmek için de image (vb de picturebox) in imageurl sine ilgili kolondan gelen degeri atıyorum. 'image1.imageurl=dr("resim") gibi Alıntı:
| |
| | |
| | #3 | |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Alıntı:
başarılar...
| |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
ben asp için Chestysoft Home Page - ASP and ASP.NET Components, ActiveX and OCX Controls. deki ImageUploader DLL'ini kullanıyorum. çünkü her yollanan resim aynı standartta olmadığından bu uploader ile resmi yeniden boyutlandırıp üstüne bi de tag yapıştırıp direk veritabanına sokuyorum. dosya olarak ta saklanmıyor yani.
|
| | |
| | #5 |
|
Naman öncelikle hoşgeldin. Vermiş olduğun linkteki imageuploader.dll dosyasını bulamadım ![]() Ayrıca bu yukarıda vermiş oldugum kodlardaki gibi image klasörüne eklenen resimleri silmenin yolunu biliyor musun? teşekkürler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| access, aspnet, ekleme, resim, sorunsalı |
| Konu Seçenekleri | |
|
|