"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Name : Erhan | Ağ bağlantısı kopma sorunu
Arkadaşlar Merhaba, son 1 haftadır bilgisayarım internete bağlanıyor ve bir sebepten ağ bağlantısı takılı değil şeklinde uyarı verip saatlerce bağlanmıyor. TTnet sorunun splinterdan kaynaklandığını söyledi, değiştirdim sorun aynı, line kablosunu değiştirdim sorun aynı, laptop bağladım sorun aynı, başka modem taktım sorun aynı. TTnet gelip kontrol etti ve bir arıza bulamadı. O gün bağlatıda sorun yaşamadım fakat şuanda sorun hala aynı. Bugünde ethernet kablosunu değiştirdim, şimdi bağlandım ama yine arada kopup geri geliyor. Sorun neden kaynaklanır lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim çünkü. Sistemden Ağ bağdaştırılarına geldiğimde Realtek RTL8139/810x family fast ethernet NIC donanımda hata olduğu ve çalışmadı uyarısını aldım. Driver update yapmak istediğimde hiçbir yerde bulamadım. Bulanlarda eski versiyon sistem kabul etmiyor. KEsin bir teşhis koymak istiyorum. Sistemdeki bu hata internet sorunun kesin nedeni olabilir mi? Ne yapabilirim? Tşk. |
| | |
| | #2 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Eğer PC ağ bağlantısı takılı değil diyorsa, bunun TTnet'le ADSL'le telefon hattı ile bir alakası yok Ethernet kartı, ethernet kablosu, modem arasında bir sorun. |
| | |
| | #3 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Yaş: 25 Otomobil: Yaris TS VVT-I
|
Yazdıklarından anladığım kadarıyla sorun driverda. Modelini tam olarak bilemiyorum ama muhtemelen budur. (değilse bu sayfadan kendi ethernet kartının donanımını bul) Bunu indir. Masaüstüne. Realtek Daha sonra: Bilgisayarım>Donanım>Aygıt yöneticisi>Ağ Bağdaştırıcıları kısmından donanımını(ethernet kartını) kaldır. Daha sonra: Bilgisayarını yeniden başlat, açıldığında yeni donanım buldu uyarısı verecek. Hayır hayır diyerek bu işlemleri geç. Sonra masaüstüne indirmiş olduğun install dosyasını kur. Bu arada yeni donanım bulundu uyarısı verecek sağ alt barda. Sonra bilgisayarını yeniden başlat. Muhtemelen sorunun çözülmüş olacak. Kolay gelsin
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Name : Erhan |
dediğini önceden yaptım fakat donanımı kaldırdıktan sonra yeni doanım olarak bulmuyor ![]() ayrıca realtek in sitesinde de driver bulunmuyor, maalesef bir tek benim modelin yok aramadığım yer kalmadı. En son çare bir format üstüne update driverlar gerisi allah a kalmış. teşekkürler arkadaşlar ilginize |
| | |
| | #5 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Driver bulamadıysan format atma. Git bir ethernet kartı al, $7 bişey en fazla. |
| | |
| | #7 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
bende aynı sorundan müzdaribim ağ kablosu takılı değil diyor kabloyı test ediyorum sorun yok ama en son dün duvara çarptım şu anda sorun yok ama değiştirme zamanı geldı galıba garantısıde bitti zaten
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Name : Erhan | aaa bilgisayar açık değilmiş ondan oldu demek ![]() Yok driver buldum ama şuan üstündekinden eski version o yüzden şimdi update etmeye çalıştırdığımda güncelleme bulunamıyor. Evet yarın ethernet kart alıcam. Şimdide bağlandım 3 saattir kesilmedi hay allahım ya Mesajı son düzenleyen Jerky : 16-04-2008 - 01:58 |
| | |
| | #9 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
ben bluetooth u kapağini çıkarmadiği için usb ye takamayan müşterilerim oldu bu soru benımde ilk aklıma gelen şey oldu
__________________ |
| | |
| | #10 | |
| Name : Erhan | Alıntı:
Cd-rom u bardaklık olarak kullananlarıda duydum, elektrik kesikken pc açılmıyor diye şikayet edenide. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|