"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
| Re: What's ReaDing Now¿ + Last 5
metal fırtına-orkun uçar & burak turna kitap 2007 yılında amerikanın İstanbul u işgal etmesini ve yaşanan çatışmaları anlatıyor politik kurgu romanıymış....gayet güzel geldi bana tavsiye ederim + 1 trilyon dolar * 1 trilyon dolarınız olsa naapardınız? + kurtlar imparatorlugu (yakında filmi cekilecekmıs muhtesem bi kitap.. *ülkücü mafyanın fransa sokaklarından nemruta uzanan öyküsü)
__________________ |
| | |
| | #12 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Malesef son okuduğum iki kitap, Serway I ve Genel Jeoloji I .... WAlla o kadar cok sey anlatıyorlar ki... |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Senior Member | Re: What's ReaDing Now¿ + Last 5
hakantürk korkut eken dersler yüzünden wuthering heights BEN JONSON VOLPONE
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Valerio | Re: What's ReaDing Now¿ + Last 5
şimdi nickimle çelişcem ama bu bir kalıp bu başlığı inglizce yazmak neden nie TÜRKÇEMİZİ kullanmayız hele böyle kitap kültür ile alakalı bir topikte?
__________________ I ** JUST ONE... |
| | |
| | #15 | |
| Re: What's ReaDing Now¿ + Last 5 Alıntı:
çelişme bence de... ![]() şaka bir yana..muzik konusunda da now is playing oldugundan dolayı uyumlu olsun benzerlık tasısın dıye yazdım herhangı bır nedenı yoktu,alıskanlık olabılır ya da "su anda hangi kitabı okuyorsunuz ve en son okudugunuz 5 kitabın adı nedir" yazmaya usendıgım ıcın olabılır...
__________________ Mesajı son düzenleyen |RA| : 15-01-2005 - 13:59 | |
| | |
| | #16 |
| from BHYAL to İÜ | Re: What's ReaDing Now¿ + Last 5
*sil baştan-mahir kaynak(hâlâ okuyorum) *zaman'a konuşanlar-mehmet gündem *meşhur olan fakir çocuklar-saliha şahan *denemeler-montaigne *apokalipse-aydoğan vatandaş hepsi muhteşem kitaplar herkesin okuması gerekir...
__________________ |
| | |
| | #17 |
| ArteMisiA Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 26
| Re: What's ReaDing Now¿ + Last 5 Aman Dideeem.. Marquis de Sade ağırdır biraz, biraz da manyak; bilmeyenlere extra bilgi vereyim, 'sadizm' kelimesi Marquis in soyadı olan 'Sade' dan gelir... Kendisi psikopat işkenceci ve biraz sapıktır, kitaba başladım ama abartılı bulduğum için sıkılıp bıraktım... 'Kürklü Venüs' diye bir kitap daha var onu daha çok öneriyorlar.. Dijital kale de çok 'dijital' Yigitcan, okuduğun kitap çok güzelmiş... Küçükken altını ıslatan ve ağaçlara kedi çivileyen seri katillerden bahsediyormuş, en kısa zamanda alacağım... Ben bu ara pek okuyamasam da, 'Eylül'ün Seçimi' diye bir kitapla ilgileniyorum... Eylül adında bir kadının hayatını 5 değişik şekilde veriyor, hangi yolu seçseydi nasıl bir evliligi, hayatı olacağını kestiren bir roman... Değişik perspektifler sunması açısından etkili, lakin Türkçesi pek güçlü değil. Bu arada kitap bölümünün sonunda eklenmesine çok sevindim... Tebrikler. |
| | |
| | #18 |
* Galata Sarayı Efendileri -Halil özer açıklamaya gerek yok sanırım...
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Nitrousexual© | Re: What's ReaDing Now¿ + Last 5
Amerika'dan bi kitap geldi; Guinness World Records 2005 (Special 50th Year Anniversary Gold Edition) Çok güzel. Ona sardım bu aralar.
__________________ Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Is everyone alive? |
| | |
| | #20 |
| cortez Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Bir şeftali bin şeftali Şeker portakalı en son okuduğum kitaplar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|