"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Adrenalin Bağımlısı | Kitap Arıyorum Yardım...
Arkadaşlar Cranberries için yazılmış bi kitap vardı. İnternnetteki alışveriş sitelerine baktım 2 yerde görüm biri satış düşü diğeri ise netten alışverişe sıcak bakmadığım için almadım. Amkarada bu kitabı bulabileceğim bi yer varmı? Yada bu katabı bulabilecek birisi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
__________________ PART I |
| | |
| | #2 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
| Re: Kitap Arıyorum Yardım...
hmm..karşısı için kadıköy akmar pasajı..avrupa yakası için de sahaflar derim beyazıttaki yani..
__________________ |
| | |
| | #3 |
ankara yazmıssın pardon şimdi gördüm.....burda sordururum istersen ismi cranberries mi tabi onuda sölemen lazım mumkunse yazarı vs..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Adrenalin Bağımlısı | Re: Kitap Arıyorum Yardım...
Teşekkür ederim RA. Kitabın adı The Cranberries. Resmi de bu. İmge kitabevinden ama oraya baktım bulamadım. Olmazsa son çare olarak netten alıcam artık ![]()
| | |
| | #5 |
hafta ıcı haber verırım sana kitap içinde çalışan cok arkadasım var...
__________________ |
| | |
| | #6 |
Sağol inşallah olumlu bi gelişme olur. Tekrar teşekkürler.
| | |
| | #7 |
| alayına isyan | Re: Kitap Arıyorum Yardım...
hala bulunamadıysa ben arayım bakayım istanbuldan epey toptancıyla çalışıyorum bulursam haber weririm kargoyla yollarım adapazarından ok ¿
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #8 |
| alayına isyan | Re: Kitap Arıyorum Yardım...
tıck bende bulamadım başka kitap satayım eminem filan war
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #9 |
Dün gezmediğim yer kalmadı. Kitabın ismini söylüyorum kimse anlamıyor. Bende giydim tshirtü ordan gösteriyordum ![]() Ama yine de bulamadım ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|