"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| from BHYAL to İÜ | Çılgın Türklerin sayısı artıyor…
Turgut ÖZAKMAN'ın Kurtuluş savaşı'nın öyküsünü mükemmel bir şekilde kurguladığı "çılgın türkler" romanının en son 30. baskısın raflarda gördüm.çok sevindim.demek ki "çılgın türkler" i en az bir 60000 kişi satın almış,100000 kişi okumuş."çılgın türkler bu ilgiyi hakediyor.hatta daha fazlasını...diyorum ki,"çılgın türkler"adı altında "kurtuluş savaşı'nı yeni nesle öğretme"hareketi başlatsak.sizce nasıl olur?süper olur.örneğin bir platform oluştursak,bu platforma siz "çılgın türkler"i iki kişiye daha okutmak istiyorum diye bir şekilde ulaşsanız.sizin adınıza iki kitap alınıp istediğiniz iki kişinin adresine gönderilse.ya sevgilime,anneme,babama doğum günü için hediye etmek istiyorum deseniz.şak,kitap sevgilinize özel çılgın türk t-shirt'ü eşliğinde ulaşsa.ne dersiniz yapabilir miyiz?"çılgın türkler"hareketine destek olur musunuz?önerileriniz var mı?haydi el ele verip Türkiye'deki "çılgın Türkler"in sayısını arttıralım... Alıntıdır:::Ali Atıf BİR benim çok hoşuma gittiği için sizlerle de paylaşmak istedim...
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: Çılgın Türklerin sayısı artıyor…
Katılıyorum.Bu kıtabın ısmını duyuyorum ne zamandır.Uğramak lazım kıtapçıya.Bu gunlerde turkıyede bole kıtaplara ıhtıyacı olan ınsan cok
|
| | |
| | #3 |
| from BHYAL to İÜ | Re: Çılgın Türklerin sayısı artıyor…
kesinlikle kitabın fiyatı biraz pahalı ama yine de alınması gereken bi kitap...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| alayına isyan | Re: Çılgın Türklerin sayısı artıyor…
kitap dehşet güzel bir kitap bence her türk okumalı . hatta gazatede wardı askeriye meir çıkartmış tüm rütbeliler okuyacak diye , günde ortalama 8 tane satılıyo bu kitaptan we alanların çoğu gurbetçi ne iştir anlamadım ¿¿¿ fiyatı 22 YTL
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #5 |
| (*NE MUTLU TURKUM DIYENE- Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Yaş: 28
| Re: Çılgın Türklerin sayısı artıyor…
bende şuan okuyorum kitabı, denildiği gibi her türk gencinin okuması gerekiyor, hatta önemli yerleri çize çize okuyorum, bu yaşa kadar okulda öğretilen tarihi böyle adam akıllı sevdire sevdire öğretselerdide ders yerine değilde GEÇMİŞİMİZ ATALARIMIZ bu vatanı nasıl kurtarmıshlar die can kulağı ile öğrenseydik..KEŞKE...
__________________ KOCHAK is coming soon... |
| | |
| | #6 |
| Team audi Kayıt Tarihi: 21-06-2005 Yaş: 30
Arkadaslar konuyla uzaktanda olsa ılgısı var bu arada bende okuyorum kıtabı bu dogudakı ve burda gazi osman paşadakı bolucu orgut gosterılerııcın nedıyorsunuz ? sizce bunun cözümü nedir ??? bu gucu bu rahatlıgı nerden buluyorlar ? gecen sanırım gecen hafta artvde gosterıyorlardı ufak cocukarl gozerını gızlemısler tv kanalında ellerınde taş bunları ne yapıcaksınız dıyor spiker cocuklarda polıslere atıcaz dıyor ?? biz bu kıtaptakı gıbı ne öz verılerle elde ettık bu vatanı ama şımdıkı gençlık bunun farkında dııl belkıde istanbulda yaşadıgım ıcın bana öyle geliyor ama gençler şu anda ne polıtıkayla ılgılenıyor ne vatanla sağdece kurulmus gıbı alış veriş süreklı tuketım halınde sureklı sağılıyoruz başka ulkeler tarafından sız bu konuda ne dusunuyorsunuz ??
__________________ Mesajı son düzenleyen ahmetakgun : 08-09-2005 - 17:18 |
| | |
| | #7 |
| Yönetim Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 26
Hepimiz ülkemizle ilgili bazı gerçekleri biliyoruz ama bu kitaptaki bazı şeyleri tekrar tekrar okuyunca şahsen ben daha farklı hissediyorum kendimi. Kitabı okudukca, Kurtulus savası sırasında ülkemiz insanlarının çektiklerini okudukca üzülüyorum. O insanlar nelerini vermişiler bu ülke için. Kitap gerçekten çok başarılı ve herkeze okumasın tavsiye ederim. Şuanda 50 küsürüncü baskısı yapıldı diye biliyorum (sanırım 55). Yakında Cevizkabuğunada çıkabilir yazarı.
__________________ RUN 2 FLY |
| | |
| | #8 |
| Team audi Kayıt Tarihi: 21-06-2005 Yaş: 30
Ya şımdı sız cevız kabugu dıyınce ben anlıyorum fakat gençlerın bundan haberı varmı umarım bu kıtabı 30 yaş altı daha cok okur ve umarım anlarlar cunku bu degerlere ve bu ruha sahıp olmak zorundalar ve okullardakı egıtımın durumu ortada ??ablam ıngılterede yaşıyor orada evli bizim yoğurt mantı kebaplarımız orada yunan mutfagı olarak satılıyormus marketlerde ??? bizim avrupaya acılamamız onların hala böyle yalanlarla bizim degerlemızı elımızden almasına yol acıyor
__________________ Mesajı son düzenleyen ahmetakgun : 08-09-2005 - 17:19 |
| | |
| | #9 |
| High Speed On Ice | Re: Çılgın Türklerin sayısı artıyor…
Kitap mükemmel bir dille yazılmış. Kurtuluş savaşı destanı ise zaten anlatılmaz. O günleri yaşayamadıgım için çok şanssız hissederim hep. Ben de cephelerde savaşmayı çok isterdim... O dönemki kuvay-i milliye ruhunun artık kimsede kalmadıgı çok belli. Dökülen şehit kanlarının unutuldugu bugunlerde piyasada böyle bir kitap bulunması ve daha da önemlisi bu kadar satması çok sevindirici. Sevr sürecini uygulamak isteyenlere karşı durabilecek bir halk ordusu oluşur umudundayım. "Çılgın Türkler"i daha iyi kavrayabilmek için sizlere Alev Çoskun imzalı "Kuvay-i Milliyenin Kuruluşu" kitabını tavsiye edebilirm altlık olarak...
__________________ Faster than the speed of life |
| | |
| | #10 |
| Senior Member | Re: Çılgın Türklerin sayısı artıyor…
en yakın zamanda okumak gerek
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|