"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Tribute to Dragger Kayıt Tarihi: 19-07-2005 Yaş: 21
| Buick V8
Stephan King in ''Buick V8'' adlı kitabını okuyan arkadaş var mı?Ben okumadım okuyan arkadaşlar tavsiye eder mi?
__________________ Emr abi büyüksün yaa... |
| | |
| | #2 |
| alayına isyan | Re: Buick V8
walla 4 yıldır kitapçıyım sadece 1 tane satabildim stephen king in tutmayan tek kitabı diyebilirim ama , içerik olarak iyi bir kitap ... bence oku
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #3 |
| SiTeNiN DeLiSi Kayıt Tarihi: 08-04-2005 Yaş: 20
| Re: Buick V8
alla alla stephanın kitaplarını bilirim (gerçi 1 2 tanesini okudum sadece) ama dediin kitabı hiç duymadm walla...mevzusu fln ne ki bu kitabn ???
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member | Re: Buick V8
ewt mevzu ne kitaptaki ne kadar alalım okuyalım yaw stephan abim yazmış hemde bole buick fln filan sarar belki kitap....
|
| | |
| | #5 |
filmide wardı bu kitabın . tam okumadım ama bir buick war we bir şekilde hayat bulup sahibine aşık oluyo we sahibini kıskanıp çewresindeki herkezi öldürüyo ... benim bildiğim bu kadar
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #6 |
| Senior Member | Re: Buick V8
ilginç ya...apache senin dükkan nerde yaw...bi gün uğriyim sana daha hiç sakaryadan modifiyem.com cuyla tanışmak nasip olmadı kitap bahane olsun |
| | |
| | #7 | |
| Re: Buick V8 Alıntı:
__________________ Emr abi büyüksün yaa... | |
| | |
| | #8 |
cristine de stephen in kitabı ama bu buick i daha sonra çıkardı konu aynı ... güwen bana cristine 2 gibi bişi yani ahmet benim dükkan tansel dersanesinin altında MARMARA kitapçılık gel beklerim
| | |
| | #9 |
| Re: Buick V8
Adapazarına yolum düşerse uğrayacam sana..
__________________ Emr abi büyüksün yaa... |
| | |
| | #10 |
beklerim herzaman başımızın üstünde yeriniz war
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|