"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 27
| Birbirimize kitap önerelim...
mesela ben size eğlenceli gülümseticek hayata dair kendinize dair çok hoş bi kitap önerebilirim... Şu hortumlu dünyada fil yalnızca bir hayvandır...Ahmet şerif izgörenin kitabı mesela bu kitap..iletişim başarı hayat üzerine eğlenceli bi kitap alıosunuz bi bakıosunuz bitmiş ![]() Sivil örümceğin ağında adlı kitabıda önerebilrim ülkemizin geçmişi ile ilgi sivil toplum ögütlerinin gerçeklerini tüm çıplak lığı ile belgeleri ile açıklayan uzun ve güzel bir kitap..bazı yerlerde dehşete düşeceğiniz bir kitap..kitap hakında yorum yapan bazı insanlar.. Tokat gibi bir kitap yalnız Türkiyenin değil ABD nin demokratlaştırdığı daha doğrusu parçaladığı ülkelerin yaşadığı serencam gözler önüne rseriliyor..Atilla ilhan.. her Türk bukitabı okumalıdır..Rauf Denktaş.. vs vs Bide Gökçen Çatlı dan babam Çatlı adlı kitabı okumanızı öneririm..2. de pek yakında geliyor.. |
| | |
| | #2 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Şehir: Ankara-Malatya Yaş: 20 Otomobil: CoOoOoOoP :)
| Re: Birbirimize kitap önerelim...
5-6-2 Tamam Reis. Mehmet Eymür/Sentez.
__________________ -Kazım... -Efendim abi? -Mal bul Kazım... |
| | |
| | #3 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Biraz önce forumda tavuk suyuna çorba diye bir kitaptan alıntı vardı, çok etkileyici geldi bana. Güzel Bir Yazı...! |
| | |
| | #4 |
| Over 330km/h Kayıt Tarihi: 09-06-2006
Günümüz askeri ve politik olayları ile ilgili Soner Yalçının kitapları çk güzel. Artı olarak Hitler'in Kavgam kitabı çok enteresan
|
| | |
| | #5 | |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Şehir: Ankara-Malatya Yaş: 20 Otomobil: CoOoOoOoP :)
| Re: Birbirimize kitap önerelim... Alıntı:
__________________ -Kazım... -Efendim abi? -Mal bul Kazım... | |
| | |
| | #6 | |
| Re: Birbirimize kitap önerelim... Alıntı:
| |
| | |
| | #7 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START | Re: Birbirimize kitap önerelim...
soner yalçının efendi 2 tawsiye ederim
|
| | |
| | #8 |
| MdfyM Team | Re: Birbirimize kitap önerelim...
Arkadaşlar mizah türünde neler tavsiye edersiniz?
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #9 |
Muzaffer ABAYHAN diye bir isim duydum abi mizahte,başka bilmem.
__________________ -Kazım... -Efendim abi? -Mal bul Kazım... |
| | |
| | #10 |
şu hortumlu dünyada fil yalnızca bir hayvandır mizah türünde yazılmış bir kitap..ilk yazımdada var zaten..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|