"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| HooLigan | Ahmet Altan--En uzun Gece
Kadıköyde arkadaşımla geziniyorduk iskelede ki migrosun{kapanmış migros} camlarına dogru kocaman yazılmış ahmet altan en uzun gece diye ...alkım kitabevinde satılıyormuş..Altında da hayatım boyunca beni böyle seven biri oldu mu? diye yazıyordu..alkım kitapevine gittigimde herkesin elinde bu kitap dolaşıyordu..bu gece okumaya başlıcam..
__________________ F E N E R B A H Ç E C U M H U R İ Y E T İ |
| | |
| | #2 |
| HooLigan | Re: Ahmet Altan--En uzun Gece
Alkım Yayınları'ndan çıkacak olan 'En Uzun Gece' isimli kitapta Ahmet Altan, yakın tarihimizden bugünlere gelerek Güneydoğu'da yaşanan tutkulu bir aşk hiksyesini anlatıyor. 'En Uzun Gece', kahramanları birbirlerini sevmelerine rağmen, bir türlü aşklarını doya doya yaşayamayan iki insanın öyküsü... Kadın, sevdiği erkekten uzaklaşmak için Güneydoğu'da bulunan uluslararası bir araştırma grubuna katılıyor. Böylece hikayenin mekanı da Güneydoğu oluyor. İlk baskısı 500 bin adet yapılacak olan kitap 5 YTL'den satışa sunulacak. Kitap Altan'ın yeni yayınevi Alkım Yayınları'ndan çıkan ilk romanı
__________________ F E N E R B A H Ç E C U M H U R İ Y E T İ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|