"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| PsYCHo-SoMaTiC ADdicT | 3. dünya savaşı
okuyanınız var mı?
|
| | |
| | #2 |
| alayına isyan | Re: 3. dünya savaşı
walla dükkanda 5 tane wardı satıldı bugün 20 daha sipariş werdim pazartesi gelir , ama buda epey tutacak gibi
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #3 |
| Psychedelic | Re: 3. dünya savaşı
Apacher olmadı onuda sen ayarlarsın bana ha olurmu
__________________ |
| | |
| | #4 |
| alayına isyan | Re: 3. dünya savaşı
ne demek abin adaya damladığında gelsin yanıma weririm ne demek yeterki okuyun
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #5 |
| 4480 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24
| Re: 3. dünya savaşı
Bugün aldım bende.Metal Fırtına gibi sürükleyici diyorlar.
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 |
| adım mustafa.. | Re: 3. dünya savaşı
başlarındayım ve hoşuma gitti..bakalım nasıl bağlayacaklar..metal fırtına gibi bitişi sönükolmasa bari..
__________________ TEAM TRABZONSPOR |
| | |
| | #7 |
| PsYCHo-SoMaTiC ADdicT | Re: 3. dünya savaşı
kitabı bitirdim metal fırtına gibi heyecanlı gelmedi TSK savaşa girmiyor milletin birbiri arasındaki savaşı okuyunca epey bi sıkıcı geldi ayrıca sanki konu bitmemiş gibi geldi 3. dünya savaşı 2 diye yeni bir kitap çıkacak gibime geldi
|
| | |
| | #8 |
| Just Me | Re: 3. dünya savaşı
Kitabın yarısına geldim ancak metal fırtına kadar sürükleyici değil... Sonu nasıl diye merak ettiğimden okuyorum sadece...
__________________ Once Upon A Time There Was A Car Called GuK70.. |
| | |
| | #9 |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
ben bugun bitirdim ticari kaygılarla yazılmış bir kitap, konu bütünlüğü yok daldan dala atlamış,kitabın başı akcıc olmasına rağmen sayfalar geçtikce okumak da zorlaşıyor ayrıca bu kitabın da- tıpkı metal fırtına gibi- sonunu iyi yazılmamış bence okumaya değecek bir kitap değil 10 üzerinden 5 veriyorum
__________________ |
| | |
| | #10 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
GuK okuma bence.. Berbat... Teknik ve mantık hatalarına rağmen o mükemmel sürükleyiciliğe sahip Metal Fırtına'dan sonra.. Havayla cıva başka hiçbirşey değil.. "Metal Fırtına'ya göre biraz daha mantıklı bir zemine oturtulmaya çalışılmış" hissi uyandırdı bende, ama kesinlikle sıkıntıdan çatlayarak okudum. MF'yi 2-3günde okumuştum. Bu 2-3 hafta sürdü desem yeridir. Azıcık uykum geldiğinde hemen bıraktım. Ayrıca MF'de de bulunan "paldır küldür", detaysız yarım yamalak bitiş vs gibi edebi -bana göre hata-lar bu kitapta da yapılmış. MF'de çekiliyordu, ama bunda değil. Metal Fırtına: Kayıp Naaş Metal Fırtına: Kurtuluş isminde iki yeni kitap çıkmış. Kayıp Naaş. MF'deki olayın devamı olsa gerek. Kurtuluş'ta sanırım bu III. DŞ'nin devamı olmuş. Onu alıp okuyacağım şimdi. En son kayıp naaş. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|