"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
| Vantage Point
Evet bu filme gidilir! ------------------------ ![]() Filmin Konusu; Thomas Barnes (Dennis Quaid) ve Kent Taylor (Matthew Fox), küresel boyutta terörle savaşın dönüm noktasında Başkan Ashton’ı (William Hurt) korumakla görevli gizli ajanlardır. Başkan Ashton, İspanya’ya varışından birkaç dakika sonra vurulunca, kargaşa baş gösterir ve suikastçı avı sırasında apayrı yaşamlar kesişir. Kalabalıkta bulunan Amerikalı turist Howard Lewis (Forest Whitaker), çocukları için başkanın gelişini kaydederken başkana ateş eden kişiyi görüntülediğine inanır. Kalabalığın içindeki bir diğer kişi, tarihi olayı tüm dünyada milyonlarca televizyon izleyicisine aktarmakta olan Amerikalı haber yapımcısı Rex Brooks’tur (Sigourney Weaver). Onlar ve diğerleri hikâyelerini anlatırken, bulmacanın parçaları yerine oturmaya başlar ve anlaşılır ki yüzeyin hemen altında şok edici gerekçeler yatmaktadır. Oyuncular; Dennis Quaid, William Hurt, Matthew Fox, Sigourney Weaver, Forest Whitaker, Zoe Saldana, Edgar Ramirez, Eduarodo Noriega, Shelby Fenner ![]() ![]() ![]() Fragman; http://www.dijitalmagazin.com/tr/pop...Z2008477420182 digitalmagazin.com
__________________ |
| | |
| | #2 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Mükemmel bir film bu.
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
Vizyona girdimi ?
__________________ |
| | |
| | #4 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
4 nisanda girdi hasan ve ablam gitmiş dün gerçekten degişik bir konusu varmış bana şiddetle tavsiye etti şu viseler bitsin bnde zaman bulursam gidicem....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #5 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Vizyona girdi, gidemedim ama çok güzel olduğuna eminim... Arkadaş gitmiş, çok beğenmemiş gerçi...
__________________ Team VW |
| | |
| | #6 |
| MiliTanZ. |
cumartesı gıttm gayet guzel ama sonu yetersız geldı bence.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
|
2 film arasında kalmıştım bumu yoksa ölümcül oyuna mı gireyim diye, keşke buna girseymişim, ölümcül oyunu tavsiye etmiyorum.
|
| | |
| | #8 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
filim güzel ama süperde deği... bariz sıkıcı.. opelleri harcadıkları sahneler güzel.. filimde 8 bakış açısı var filim ilk yarı 4 bakış açısını gösteriyor. her biri 23 er dakikadan.. 4 defa aynı sahneleri izliyorsunuz.. ikinci yarıda pek farklı değil.. fakat düğümün çözülmesi ilginç.. velhasıl genç türksellik zaman geçirici öğrenci aktivitesi deyip geçerim bu filme..
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
|
Aynen Süper falan değil ama güzel film, pişman olmazsınız.
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 |
| Tamed Racing Driver Kayıt Tarihi: 17-09-2006
|
film flashback mi flashforward mi
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|