"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
| The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (Mumya: Ejder İmparatorunun Mezarı) ![]() Fragmanı: En kısa süre içinde eklenecektir. Oyuncular: Brendan Fraser, Maria Bello, Jet Li, John Hannah, Michelle Yeoh, Anthony Wong, Luke Ford, Isabella Leong Filmin Konusu: Büyücü Zi Yuan’ın (Michelle Yeoh) lanetine uğrayarak sonsuza kadar mezarında kalmaya mahkûm edilen Çin’in zalim ruhlu Ejder İmparatoru ve 10.000 savaşçısı, binlerce yıldan beri Terracotta vadisindeki mezarlarında yatmaktadırlar. Ancak arkeolog- kâşif Rick O’Connell’ın oğlu Alex, onu yanlışlıkla sonsuz uykusundan uyandırınca Ejder İmparatoru yeniden hayata döner. Bu durumda genç arkeoloğumuz, yaşayan ölülerle nasıl baş edileceğini daha iyi bilen ailesinin yardımına başvurmak zorundadır. Mumyalar ordusu yeniden hayata dönerken dünyaya hükmetme tutkuları daha da yoğunlaşmıştır. İnanılmaz doğaüstü güçleriyle Uzakdoğu’yu adeta silip süpüren Ejder İmparatoru ve ordusunu O’Connell ailesi durdurabilecek midir? Fotoğraflar: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dijitalmagazin.com
__________________ |
| | |
| | #2 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
dün gece izledim begendim diye bilirim eylenceli bazı yerlerde de çok güldürdü izleyicileri aksiyon dolu ilginç güzel bir film
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #3 |
| renaultsport |
çok geride kalıyorum sinema olaylarından ![]() toparlamam lazım |
| | |
| | #4 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
| vallaha bnmde can sıkıntısından sürekli sinemaya gidiyoruz arkadaşlarla geceleri serinlikte güzel oluyor boş boş.... ![]() ama staj başladı bnde geri kalıcam biraz....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #5 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 27 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 |
Let Li icin gidicekseniz sakina gitmeyi dusunmeyin cunku Jet Li'nin cok ciddi bir rolu yok bu filmde. Film diger Mummy filmerinin devami olmus ama onlar kadar basarili olamamis. Daha cok espri ve degisik seyler gormek isterdim ama bilgisayar ve animasyon filmin yukunu cekmis. Izlenmelik bir film ama cok birseylerde beklemeyin derim. Birinci yada ikincinin yerini tutmamis. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|