"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| MiliTanZ. |
valla tepkiler güzel gitmek lazım.
__________________ |
| | |
| | #32 |
| renaultsport |
hala izleyemedim desem? |
| | |
| | #33 |
| renaultsport |
oh be! sonunda izledim! güzeldi güzel devamını bekliyoruz |
| | |
| | #34 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START |
gecen hafta gıttım guzeldı fılmın dewamıda gelır ,en son eleman bardan ıcerı gırdıgınde kızın babasıyla konusurken 3.fılmde ıronmanle kapısıcak gıbıme geldı ama bakalım gorelım
|
| | |
| | #35 | |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
| Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #36 |
| renaultsport |
çizgi filminde ironman yardım etmiyor muydu hulk a? yoksa yakalamaya mı çalışıyordu? |
| | |
| Reklam |
| | #37 | |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
| Alıntı:
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım | |
| | |
| | #38 |
|
çizgi filmi izlemedim. çizgi romanda Avengers denen grup Hulk'ı yakalamaya çalışıyor. Baya kasıyolar ama sonunda yakalayabiliyolar. Sonra birlikte çalışmaya başlıyolar.
|
| | |
| | #39 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
| avengers dedigin grup abi bu hulk gibi olanlarmıydı bitane koca kafalı doktor vardı onlar mı....neydi bu avangersler hatırlayamıom....?
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #40 |
|
Wasp, Captain America, Thor, Iron Man, Giant Man Tony Stark bunlara üs olarak kullanmaları için kendine ait bi yeri veriyor. Bunlar o zaman Tony Stark'ın Iron Man oldugunu bilmiyolar ama. Sonradan öğreniyolar. Hulk'ı yakalamaya çalışıyolar. Hatta başta Captain America dahil değil gruba. O yok ortalarda. Buzulların içinde donmuş durumda. Sonra ekip tesadüfen onu buluyor, o da gruba dahil olup liderliğini üstleniyor. sinemadaki filmde bi enstantane olarak geçti Captain America, general süper asker denemeleriyle ilgili ingiliz elemana bişeyler anlatırken, 2. Dünya Savaşı zamanında ilk denemeleri yaptık falan demişti hatırlarsanız. Burda bahsettiği süper asker Captain America'dır. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|