"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
değil diye aklımda kalmış ama
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #12 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 28 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 |
gecte olsa Ang Lee'nin cektigi Hulk filminin ne kadar rezil bir film oldugunu anladilar. Simdi butun kaybettikleri Hulk hayranlarini geri kazanmaya calisacaklar. Edward Norton zaten hangi filmde oynasa gidip izleyecek bir fan kesimine sahip, bakalim hep beraber gorecegiz.
|
| | |
| Reklam |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
alla alla baktıydım ben o filmin oyuncularına görememiştim norton'u, şimdi baktım oynamış gerçekten
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #15 |
| onaylı ***** veledi | 10 numara bi film abi ( : Kesinlikle izlenmesi gereken bi film : )
__________________ ![]() ███████████████████ TURBO BESMELE |
| | |
| | #16 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
bnde merak ediyorum filmi ilkide hoşuma gitmişti bnm oda güzeldi ama bu fragmanlardan anlaşıldıgı kadarıyla daha ciddi bir rakiple gelıor daha çok tutar bnce eger birazda çabuk geçseler şu ilk girişi uzatıorlar son 10 dkye koyuyorlar savaş sahnelerini.....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #17 |
| renaultsport |
fragmanını beğendim bunun...
|
| | |
| | #18 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
bi sitede yorumlar arasında gördüm de tony starkta olucak mış filmde küçük bir bölümde galiba gene filmdeki jr oynuyormuş
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| renaultsport |
cuma vizyonda...
|
| | |
| | #20 | |
| MiliTanZ. | Alıntı:
hapishane sahnesi dışında ya şu süper kahraman filmlerinden bıktım ama yinede gitcez bakalım.
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|