"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
suikastçiliklemi ilgili angelina golia nın filmi eger oysa dün fragmanını gördüm sinemada bnce aşırı saçma olmuş yok falsolu mermiler yok uçuyorlar kaçıyorlar öle film mi olur matrixte hadi eyw başka bi boyut filan diyorduk bilgisayar ama bu gerçek hayatta geçiyor ve çok saçmaydı fragmanı bn hiç begenmedim...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #12 | |
| MiliTanZ. | Alıntı:
aynen bende izledim fragmanını böyle saçma film olamaz çok gereksiz bi film olmuş. he angelina abla için belki gidilir ![]()
__________________ | |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
|
Filifordan bir film olduğu konusundan belli zaten
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
|
O değilde Amerikan'lara ne olursa hemen Terörist Bir Saldırı diyorlar. ![]() ![]() ![]() Filime gelince fragmanını izledim güzel bir filme benziyor.İzlemem lazım liseteye aldım |
| | |
| | #16 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| Bu film için bile zor şirket bulmuştu. Bundan sonra hiç bulamaz herhalde.
__________________ ![]() |
| | |
| | #17 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
İzlemeyi düşünüyordum...O kadar kötü mü?
|
| | |
| | #18 |
| renaultsport |
dem,r abi o kadar kötü! ctesi gittik o kadar saçma ki olaylar anlatım oyunculuk şaka gibi, sanki aslında bir film varmış da daha evvel çekilmiş onu ti ye almak amacıyla çekilmiş resmen... |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| MdfyM Team |
Böyle konusu olan bir film için atmosfer 0, senaryo berbat, oyunculuk rezalet. Acaip bir hayalkırıklığı oldu.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #20 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 30 Otomobil: corolla d4d mmt
|
bu film rezaletti. vakit kaybı
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|