"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
| The Happening (Mistik Olay)
Evet beklediğim filmler arasındaydı, umarım boşa çıkmaz ![]() --------------------------- ![]() Filmin fragmanı, konusu, oyuncular ve fotoğraflar... http://www.dijitalmagazin.com/tr/pop...691&pagestep=1 digitalmagazin.com
__________________ |
| | |
| | #2 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Abi madem açıyorsun sende buraya konu. Biraz daha detay versene. ![]() Sonuçta başka siteye girip bakmayı biliriz bizde. Amaç burada konuşmak.
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
konusu pekte birşey açıklamıor sadece soru işareti bırakıyor...sevdim...ama fragmanı abuk subuk çıkıyoreeeee....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #4 |
| renaultsport |
Görünen bir uyarı olmadan birdenbire ortaya çıktı. Bir kaç dakika içinde Amerika’nın birçok şehrinde sebebi açıklanamayan garip ölümler meydana gelmeye başladı. İnsan davranışlarındaki bu garip değişikliğe neyin sebep olduğu bilinmiyor. Yeni bir terörist saldırı mı? Yoksa kontrolden çıkan bir virüs mü? Hava yolu ile mi yoksa suyla mı bulaşıyor? film.gen.tr ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen clioGT : 13-06-2008 - 16:12 |
| | |
| | #5 |
|
Aynı konular tekrar tekrar önümüze konuluyor.
| | |
| | #6 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
biraz legend tarzı olmuş....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #7 | |
| Alıntı:
merak edersen diye yanına konu tikinide koymuşlar ![]() E giden varmı giden
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
giden varmı ?
|
| | |
| | #9 |
|
Ben ettim, siz etmeyin. Hayatımda böyle saçma bir film görmedim. Mark Wahlberg bu filmde oyanayarak gözümde düştü. Saçma sapan bir film.
| | |
| | #10 |
|
Hadi yaw ![]() Neyse artık angelia jolie'nun filmini beklicez fragmanını bulabilen varmı bu arada bu ay vizyona girecek angelia jolie'nin sanırsam boşrolde oynadığı bir film adını şuan hatırlamıyorum...
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|