"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 | |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008) ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Fragman: Video Narnia 2 - narnia, walt, disney, dragon, fantastique - Dailymotion Videonuzu Paylaşın Gösterim: 11 Temmuz 2008
__________________ ![]() | |
| | |
| | #2 |
| renaultsport |
açtım sanıyordum açmamışım konusunu... |
| | |
| | #3 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
haftaya çarşamba gidiyorum bn ilki biraz çocukçaydı ama bu daha bir olgun filmi gibi...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
Kacinci film simdi bu sayisini unuttum ben
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #6 |
|
2. filmi birincisi aslan cadı dolaptı... totalde kaçtane var bılmıorum ama....![]()
| | |
| | #7 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Sanırım her iki kitap için bir film çevriliyor.
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 |
| renaultsport |
Narnia Dörtlüyor 08-10-2007 11:57 C.S. Lewis'in ünlü 7 ciltlik fantastik romanı Narnia Günlükleri'nden Aslan, Cadı ve Dolap 2005 yılında çevrilmiş ve büyük beğeni toplamıştı. Filmin gişelerdeki zaferinden sonra, Walt Disney ve Walden Media serinin dördüncü kitabı olan Prens Caspian'ın 16 Mart 2008'de gösterime gireceğini açıklamıştı. Serinin ikinci filmini izlemek için can atan izleyicilere müjde: Şafak Yıldızının Yolculuğu (The Voyage of the Dawn Treader) Prens Caspian'ın ardından yolda. Üçüncü filmin gösterim tarihi şimdiden 7 Mayıs 2010 olarak açıklandı. Ancak Walt Disney ve Walden Media Narnia Günlükleri'ni üç filmle sınırlandırmayacak. Yapımcılar günlüklerden Gümüş Sandalye ya da Büyücünün Yeğeni kitaplarını da sinemaya uyarlayabileceklerini söylüyor. Önümüzdeki senelerin Narnia ile geçeceği şimdiden belli olmuş gözüküyor. |
| | |
| | #9 |
|
dün gittim filme hani çokta begenmedim ama idare eder 7 veririm
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|