"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Terminator 4 salvation
The Terminator film serisinin bu çok beklenen ve kıyamet sonrası 2018 yılında geçen yeni bölümünde Christian Bale, Skynet ve Terminator ordusuna karşı insanların direnişine liderlik eden John Connor’ı canlandırıyor. Ancak gelecekteki Connor’ın inandığı şeyler, son anısı idam sehpasına yürümek olan Marcus (Sam Worthington) adlı bir yabancının ortaya çıkmasıyla kısmen değişir. Connor, Marcus’un gelecekten mi yollandığına yoksa geçmişten mi kurtarıldığına karar vermelidir. Skynet son saldırısına hazırlanırken, Connor ve Marcus kendilerini Skynet operasyonlarının kalbine götürecek bir yolculuğa çıkarlar. Orada, insanlığın yok edilmesinin ardındaki korkunç gerçeği ortaya çıkaracaklardır. video: Terminator Salvation trailers and video clips on Yahoo! Movies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #2 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
bı an 08 dıye gordum mayıs 2009 daymıs... ıple cekıyorum mayısı
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Team Lada |
acaip bilgisıayar efektleri kullanılmış teknolojik bi film... oyuncu becerisi çok ön planda olmayan bi film kısaca... heeeeeeyttt gidi heyt nerde Henri fonda Adrian Hepburn un başrolde oynadığı Savaş ve Dünya... oyunculuk yeteneğinin hat safhalarda olduğu bi başyapıt klasik... |
| | |
| | #4 |
| BOORİS |
arnold yok mu bu film de ????????????
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
Christian Bale çoştu son zamanlarda, iyi de oldu bence
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #6 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
arnıld nırde ?
__________________ |
| | |
| | #7 |
| MiliTanZ. |
__________________ |
| | |
| | #8 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
arnıld ın bi yaglanması yazım paslanmıştır ihtiyar bence vin diesel iyi giderdi
__________________ |
| | |
| | #9 |
| White Cars Team Kayıt Tarihi: 25-02-2006 Şehir: ingiltere yolcusu Yaş: 24 Otomobil: Toyota Corolla
|
tam teknoloji sitemini kullanmışlar izlediğimde keyif alırım kesin.
__________________ ![]() ![]() Beyaz aşktır... |
| | |
| | #10 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
sabırsızlıkla bekliyorum ama bayada varmış yaaaa keşke şimdiden koymasaydın wolrath şimdi 8-9 ay nasıl geçecek... ![]() teşekkürler...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|