"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| SARMAN | Taken(96 saat) ![]() emekli ajan olan bir baba karısından ayrı ve 17 yaşında kızları var.Kız bir arkadaşı ile birlikte babasının pek rızası olmamasına rağmen avrupaya geziye gitmek istiyor.Babası işi gereği kötülüklerin hertürlüsünü bildiği için bu işe pek sıcak bakmıyor eski eşinin ve kızının ısrarına karşın kızının geziye gitmesine izin veriyor.Babanın korktuğu başına geliyor kızın yanında rahat durmayan arkadaşının(yaşıt kız) sayesinde ünlü bir fuhuş çetesinin ağına düşüyorlar.Baba yine eski günlerine dönerek mükemmel yeteneklerini kullanmaya başlıyor aldığı istiparata göre fuhuş çetesine düüşenlerden 4 gün sonra haber alınamıyor ve adamın kızını kurtarabilme umudu 96 saate sıkışmış oluyor. Kızını o büyük fuhuş çetesinin elinden kurtarmak için parise yola çıkıyor.Ve adam için zorlu ölümcül maraton başlamış oluyor adamın profesyonelliği ve soğuk kanlılığı beni çok etkiledi ve baba olmanın hiç kolay olmadığı gözler önüne serildi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim (filmde bir ml parçalanıp yeni kasa S8 ile aciton sahneleri var eski karının kocasındada bentley flying spur var )
__________________ |
| | |
| | #2 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
gittik geçe hafta, çok güzeldi. ben çok begendim.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|