"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | semum
27 yaşındaki Canan Karaca ve kocası Volkan Karaca yeni aldıkları büyük bir eve taşınırlar. Her şey çok iyi giderken bir gün sebebini bilmediğimiz bir şekilde Canan’a garip şeyler olmaya başlar. Canan yavaş yavaş başka bir varlığın etkisinde kalır ve kendisine hükmetmeye başlayan bu yaratığa dönüşmeye başlar. İslam inancına göre bir tür iblis olan Semum kendisine bu kez hedef olarak Canan’ı seçmiştir ve onun için cehennemin kapılarını açacaktır. film.gen.tr Gösterim Tarihi: 8-2-2008 filmin sitesi: http://www.semum.com/ |
| | |
| | #2 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Efektler çok güzel ama çok abartmışlar. Bütün film oyun tadında olmuş. Şeytan'dan da çok araklama var maalesef. Ama efektler ne kadar abartılı da olsa, tamamen Türkler tarafından yapılması güzel.
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
8 şubat gidiyorum son seans G-Mall
__________________ ![]() Mapped by StLegaL |
| | |
| | #4 |
| SARMAN |
bana göre rezillik yaw ben malesef hiç beğenmedim efekler oyun dan farksız ne yalan söyleyeyim fragmanda güldüm biraz
|
| | |
| | #5 |
| ViRtUeEeE |
türk yabancı farketmez izleyemiyorum bu tür filmleri 10 dk sonra kapatıyorum sarmıyo
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #6 |
| Miyendis |
Biraz Şeytan'dan, biraz Constantin'den, biraz bundan vs. +717067 22 Şubatta Recep'e iki kez gitmeyi tercih ederim. |
| | |
| | #7 |
| ...TeaM RiDeRS... |
1.53 dakikalık fragmana bakarak ne güzel yorumlamışsınız... Dabbe'yede en başta çoğu kişi komik vasat geyik vs.. demişti ama titreyerek salon'dan çıkanları hala hatırlıyorum ![]() bu akşam vizyonda ve gitmeye çalışıcam. Hasan karacadağ bu işe çok emek veren bi yönetmen eminim bu film'dede iyi bir iş çıkarmıştır. Asıl beklediğim film'i deccal ama ona daha var gibi gözüküyo. |
| | |
| | #8 |
| renaultsport |
ben dabbe yi de izlemedim bunu da izlemem daha doğrusu izleyemem |
| | |
| | #9 |
| ...TeaM RiDeRS... |
niye tırsıyomusun hacı |
| | |
| | #10 |
| renaultsport |
valla acaip |