"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
| Righteous Kill (Orijinal Cinayetler) ![]() Fragman: http://www.dijitalmagazin.com/tr/pop...s2008256760167 Oyuncular: Al Pacino, Robert De Niro, 50 Cent, Carla Gugino, Donnie Wahlberg, Brian Dennehy, John Leguizamo Konusu: Emekliliğe hazırlanan New York polisinden iki dedektif, David ve Thomas rozetlerini çıkarmadan önce, kadın ticareti yaparak kötü ün yapmış birinin cinayetini araştırmak için çağırılırlar. Hukuki sistemin açıklarından yararlanan suçluları hedef almış bir seri katille karşı karşıya oldukları ortaya çıkar. Katilin amacı polisin yapamadığını yapmak ve huzuru sağlamak için suçluları sokaklardan temizlemektir. Fotoğraflar: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dijitalmagazin.com Giden varmı?
__________________ |
| | |
| | #2 |
| POKERAY |
gideceğim
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #3 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START |
ızledım para vermeye degmez ıyı polıs kotu polıs sonuc bellı fılmde kotu adam olur ııler kazanır bılındık amerıkan fılmı ...
|
| | |
| | #4 |
| Name : Erhan |
valla konusunu acıcaktım ama gerek bile görmedim. O derece yani. Hiç hareket yok. Ustalara yakışmamış. Paranıza yazık merak ediyorsanız kesinlikle DVD.
|
| | |
| | #5 |
| MiliTanZ. |
ustalar basitleşmeye başladı.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Watch |
parayamı ıhtıyac duydular ? Veya ısımlerı eskımesın modunamı gırdılerde bole kotu bır fılmde oynadılar anlamadım
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #7 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
allah allah yaw neyse artık evde alıp izleriz...oda ustalara saygıdan... bukadarmı kötü yaw...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #8 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
|
Hmm opsiyon olarak yer almayacak ozaman, fragmanı pek sarmamıştı zaten...
__________________ |
| | |
| | #9 |
| MiliTanZ. |
kurtlar vadisindede oynarlar artık
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|