"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | Rambo 4: Pearl of the Cobra - (John Rambo)
Tayland'da yaşayan Hıristiyan misyonerler, dünyanın en uzun süren iç savaşına tanık olmaktadırlar. Burma sınırında yapılan bu savaşta John Rambo, bulduğu küçük kasabada insanlara yardım etmektedir. Bir grup misyoner barış gönüllüsü Rambo'dan kendilerine kılavuzluk etmelerini ister, amaçları bir mülteci kampına ilaç ve yardım götürmektir. Misyonerlerin dediğine göre gidecekleri güzergah istilacıların, paralı askerlerin çatışmalarına tanıklık eden oldukça tehlikeli bir bölgedir. film.gen.tr Gösterim Tarihi: 1-2-2008 |
| | |
| | #2 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
Rambo Gözümden düştü....
__________________ |
| | |
| | #3 |
| ViRtUeEeE |
benimde gözümden düştü yeni favorim memati
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #4 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Ben trailer dan pek etkilenmedim.
|
| | |
| | #5 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
yok ya rambo amcam çok kocamışşş komandoluğu bırakıp vali olma zamanı geldi
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #6 |
| MiliTanZ. |
gecenlerde fılmın 3 serısıde oynamıstı yıne ızledm bunada gıderm heralde.
|
| | |
| | #7 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 27 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 |
Sozde Ermeni soykirimi icin sozde olmayan bir film cekecekti bu dangalak ne oldu acaba. Adam yuz yasina geldi zaten rol yapma yetenegide yok ne yapacagini sasirdi. Rocky cekti simdide Rambo... Bakalim sirada ne var. |
| | |
| | #8 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
|
62 yaşında ya ![]() bence helal olsun demek gerek...
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 | |
| ѕιη¢є 1967 | Alıntı:
bundan da ümidim yok.. | |
| | |
| | #10 |
| artı_caraudio |
turk dusmanı serefsız
|
| | |
![]() |