"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| cortez Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Prince of Persia: The Sands of Time
* Prince of Persia İçin Newell'a Teklif 10-11-2007 __ Disney ve yapımcı Jerry Bruckheimer yönetmen Mike Newell'a Prince of Persia: The Sands of Time'ı yönetmesi için teklif götürdüler. Newell'ın kısa bir süre içinde konuyla ilgili görüşmelere başlayacağı belirtildi. Eski ve popüler bir bilgisayar oyunu olan Prince of Persia'dan uyarlanacak olan filmin yüksek bir gişe potansiyeli olduğu düşünülüyor. Filmin senaryosunda Jeffrey Nachmanoff ve oyunun yaratıcılarından Jordan Mechner'in imzası yer alıyor. * Bay'den "Prince of Persia" 18-04-2007 __ 90'lı yılların en popüler bilgisayar oyunlarından "Prince of Persia" sinemaya uyarlanıyor. Yönetmen Michael Bay'in yapımcı Jerry Bruckheimer'la tekrar bir araya geleceği filmin Disney tarafından 2009 yazında vizyona alınması planlanıyor. Oyunun 2003 verisyonu olan "The Sands of Time"ın sinemaya uyarlanacağı açıklandı. Jordan Mechner tarafından 1989'da hazırlanan oyun, tüm dünyada geniş kitlelere yayılmış ve pek çok ödül kazanmıştı. Filmin kadrosunda yer alacak oyuncular belli olmamasına rağmen John Abraham, Brendan Fraser, Barry Watson, David Zandi ve Josh Somerhalder'ın isimleri geçiyor. |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
|
oyunlardan filmlere bugun gordum hitmande girmis gosterime acaba nasıllar
|
| | |
| | #3 |
| ZugoR |
Filmi çıkmış ben daha cep telefonunda oynuyorum
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |