"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #32 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-05-2008
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #33 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
|
Dün gece filmi izledim. Senaryosu aslında güzel olsa da film olarak 5 para etmez diyebilirim. Yer yer sıkıntıdan uyukladım. Ata Demirer'in oyuncluğunu sevmeme rağmen o bile kurtaramamış filmi.
__________________ |
| | |
| | #34 |
| Bahadır USTAOĞLU |
Bu filmi nasıl beğenmezsiniz ya anlamıyorum yemin ediyorum hayatımda izlediğim en iyi filmlerin arasında ve en üst sıralarda. Kimse kusura bakmasın ama bu filmde uykusu gelen arkadaşlar yatağınızda uyuya biliyosanız bravo.
|
| | |
| | #35 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 31-05-2007 Şehir: izmir Yaş: 20
|
benimde izleyeli bir kaç saat oldu.. resmen kötü ötesi bir filmdi,bitsede gitsem modundaydım ![]() film bir tarafından bile kurtarılabilecek değildi. |
| | |
| | #36 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-05-2008
|
ya hakkaten düşünce güzel ama film çok basit çekilmiş sırf film adıyla insanları sömürmek adına çekilmez ya içinde biraz bişiler olur bırakın beş para etmeyi sırf 2 saatimi ona ayırdığım için bana para vermeliler.
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| adım mustafa.. |
konu güzeldi merak ettik gittik ama anlatılış ve sahneler berbattı..vasatın altında..
__________________ TEAM TRABZONSPOR |
| | |
| | #38 |
| ѕιη¢є 1967 | kelimesi kelimesine katılıyorum..
|
| | |
| | #39 | |
| Renault 19 Europa HASTASI Kayıt Tarihi: 26-12-2007 Şehir: izmir uşak Yaş: 18 Otomobil: 2005 vw volt 2.5 tdi ve 2006 clio 1.5 dci
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #40 |
| __________________ |
O zaman gitmeyelim..
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|