"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | not: seni seviyorum
not: seni seviyorum P.S. I LOVE YOU Hoş ve zeki bir kadın olan Holly Kennedy, eşi Gery ile oldukça mutludur. Ancak Gery ölümcül bir hastalığa yakalanır. Bunu öğrenen Holly kocasından daha kötü bir ruh haline girer. Ancak karısını çok iyi tanıyan Gery ölmeden önce ona farklı zamanlarda eline ulaşacak şekilde düzenlenmiş bir dizi mektup yazar. Holly için bu mektuplar artık bir yol gösterici haline gelir. Bu mektuplar sayesinde hayata yeniden bağlanmayı öğrenecek ve kendini yeniden tanıyacaktır. Tavuk Suyuna Çorba adlı kitabın hikayeleri tadındaki senaryosuyla bu film beğenileceğe benzer. fragmanı; hikayesi biraz acıklı gibi duruyo.. |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
1-2 senedir hep merak ediyorum şu kısaltmaları P.S IMAO OMFG ![]() cidden P.S ne demek ?
__________________ |
| | |
| | #3 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
|
Konu iyi gibi gitmek lazım bu filmede, Salla Ahmetciğim kısaltmaları açılımları çokmu önemli sanki
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
her okuduğumda play station diyorum sorun orda
__________________ |
| | |
| | #5 | |
| ÜzgünBakanÜye | Alıntı:
![]() omfg : oh my f*cking god : anladın sen onu ![]() aklıma gelen birkaç tane daha; wtf : what the f-ck? lol : loud out laughing vb | |
| | |
| | #6 |
| Tamed Racing Driver Kayıt Tarihi: 17-09-2006
| Post scriptum yani yazı sonu, bildiğin not
__________________ |
| | |
| | #7 |
| artı_caraudio |
bakmak gerek
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #8 |
| time is running out! Kayıt Tarihi: 02-04-2007 Şehir: Istanbul Yaş: 20 Otomobil: mgn&vw volt
|
bende fragmanı izledim gitmeyi düşünüoruz bakalım güzeldir herhal...
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| play statıon ıyıymıs |
| | |
| | #10 |
| Senior Member |
2 gün önce gittim filme arkadaşlar özellikle kız arkadaşınız varsa beraber gidin sevdim ben bayaa..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|