"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 27 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 |
Dun izledim ve agzim acik kaldi. Filmin 2/3'si oyle bir tempo ile gidiyorki hop oturup hop kalkiyorsunuz. Cok surukleyici bir gerilim macera filmi. Film'in karaktesi sans eseri colun ortasinda bir uyusturucu alis verisinin oldugu mekani gorur, oradaki herkez vurulmustur. Bir canta dolusu paraya gorur ve onu yaninda goturur sonra isler karisir. Ozellikle Javier Bardem inanilmaz bir oyunculuk sergiliyor; tipi, hareketleri ve en onemlisi ses tonu ile. Son zamanlarda gordugum en saglam film diyebilirim. Turkiye'ye geldimi bilmiyorum ama gelmedi isede cok yakinda gelir sanirim. Javier Bardem en iyi yardimci erkek oyuncu dalinda altin kureyi aldi. En iyi senaryo odulu'nude aldilar. ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
|
Arif fragman linki çalışmadı.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| I live in English! :) |
filmi netten indirdik ama goruntude sacmasapan bir bulanık cizgi var. o yuzden izlemedik ama guzel oldugunu soyleyen cok kisi oldu. dvdsi cıkınca ilzeriz artık.
__________________ Peace Bro! |
| | |
| | #6 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
ben sevdim sonu kötü bitti, sektürdeki klişelerden kurtulma çabası sanırsam |
| | |
| | #7 |
| Member Kayıt Tarihi: 28-01-2008 Şehir: İstanbul
|
hemen bir divxleyelim o zaman
|