"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | Mongol - (Cengiz Han)
Esugei Kağan dokuz yaşındaki oğlu Timuçin ile Moğol bozkırlarında Merkit boyuna gelin seçmeye giderler. Böylece Esugei Kağan Merkitlerle yıllarca süren düşmanlığa bir son verip barış sağlayabilecektir. Ancak Timuçin yolda dinlenmek için durdukları bir kabileden eşini seçer. Bu durum Merkitler ile yapılacak barışa engel olur. Geri dönerken düşmanları tarafından zehirlenen Esugei ölür ve dokuz yaşındaki Timuçin kabilenin başına geçer. Ancak Timuçin Targutai’nın esaretinden kurtulmak zorunda kalacak, babasının intikamını almak ve Borthe ile evlenmek içn mücadele verecektir. Hazırlayan: Zeynep Özen film.gen.tr Gösterim Tarihi: 14-3-2008 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
|
Ben bu filme giderim..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #3 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
savaş sahnelerini merak ettim...
__________________ |
| | |
| | #5 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Gitmek isteyenler için söleyeyim.. Yaklaşık 5 aydır filmin DVDRip'i mevcut. İndirebilirsiniz... Film Rusça bu arada. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Mesajı son düzenleyen just717067 : 27-02-2008 - 14:59 |
| | |
| | #6 | |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Alıntı:
moğollar cok canilik yapmış zamanında Türklerle karıştırılıyor halbuki Moğollar Türk değil Türk topraklarında katliam yaptılar kitaplarda yazaro yüzden merka ettim
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| Pişman Değilim |
güzele benziyor
__________________ |
| | |
| | #9 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
wayy gengis kahn batu khan ın filmini niye yapmıyolar yaa |
| | |
| | #10 |
| MiliTanZ. |
fragmanlarını ızledm kanlı sahneler var guzele benzıyo.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|