"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Excalibur | Kutsal Damacana
Dün gittim gerçekten güldürüyo ama çoğu küfürle filmde konu yok nerdeyse bütün iş Şafak Sezerde... Ama hakkaten komik ya bazı sahneleri aklıma geldikçe hala gülüyorum tavsiye ederim gülmeye ihtiyacınız varsa![]() Yorumlarınız.... |
| | |
| | #2 |
| ViRtUeEeE |
bak şimdi merak ettim yaww damacanaya falanmı tapıyolar napıyolar zaten şafak sezer 10 numara 10 ocaktada maskeli beşler kıbrıs .çıkıyor
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #3 |
| Excalibur |
On numara komik bence git anlatmiim ben bi kere daha giderm gülmek için herhalde |
| | |
| | #4 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Türk mizahi anlayışı: bol küfür, şaklabanlık, kalitesiz espri...
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
Kutsal Kase'den esinlenmişler sanırım...
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #6 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-09-2006
| Alıntı:
asıl (traji) komik kısmıda bu zaten.zira bu filmler sansürlenip tvde oynatılınca nerdeyse dialogsuz felsefi filmlere dönüşüyorlar eheheheu Mesajı son düzenleyen pharmacia : 25-12-2007 - 16:52 | |
| | |
| | #7 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
|
şafak sezer ceyhun yılmaz daha adlarını bile hatırlayamadığım diğer mantar komedyenler. gerek yok bunlara. kutsal damacana ile hababam sınıfı (eski orjinal )olsa gösterimde gerçekten hababam sınıfı olan salona girerdim
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Excalibur |
şahsen ceyhun yılmaz olsa bende izlemezdim ama Şafak Sezeri severim ya. valla gülme modunda gittiğim için çok eğlendim çok güldüm |
| | |
| | #9 |
| sadece üye Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: ank Yaş: 22 Otomobil: ...
|
şafak sezer bence de fena değil ama yine de film koftiye benziyor
|
| | |
| | #10 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
|
Filmin patates olduğu fragmanlarından belli, para kazandırmamak lazım böyle tamamen ticari kaygılarla çekilmiş kaliteden yoksun filmlere.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|