"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 | |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| Kung Fu Panda (2008) ![]() Beş yıldan uzun süren yoğun bir çalışma sonucunda ortaya çıkan animasyon harikası “Kung Fu Panda”nın üç sloganı var: “Kendi kahramanın ol”, ”Panda-mania başlıyor” ve “Çok muhteşem olacak!”... Büyüleyici dövüş sahneleriyle dolu bu sürükleyici komedi aksiyonun hiç bitmemesini dileyecekseniz... Alıntı:
![]() ![]() Türkçe Seslendirme Kadrosu Po: Okan Yalabık (Jack Black) Shifu: Köksal Engür (Dustin Hoffman) Kaplan: Deniz Uğur (Angelina Jolie) Maymun: Murat Aydın ( Jackie Chan) Engerek : Deniz Çakır (Lucy Liu) Ugvey: Müşfik Kenter (Randall Duk Kim) Po’nun Babası: Ahmet Eres (James Hong) Kar Leoparı Tai Lung: Mazlum Kiper (Ian McShane) Mantis: Kadir Çermik (Seth Rogen) Turna: Altan Erkekli (David Cross) Zeng: Yiğit Özşener (Dan Fogler) Komutan: Tarkan Koç (Michael Clarke Duncan) Haydut Reisi: Bekir Çiçekdemir (Wayne Knight) KUNG FU PANDA GÖSTERİM TARİHİ: 4 TEMMUZ 2008
__________________ ![]() | |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
|
arkadaşım izlemiş... gülmekten öldüm mutlaka git diyor.. bakalım..
|
| | |
| | #3 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
bnde hulka gittigimde fragmanı çıktı....çok güzele benziyor pek sarmaz bni böle filmler ama bi deneyim diyorum....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|