"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
| Journey to the Center of the Earth Fragmanı; http://www.dijitalmagazin.com/tr/pop...20081003011370 ![]() Oyuncular; Brendan Fraser, Josh Hutcherson, Anita Briem Filmin Konusu; Film, maceraperest bir bilim adamı olan amcası (Fraser) ile, İzlanda'ya giden Sean (Hutcherson), burada onlara rehberlik eden Hannah'nın (Briem), tesadüfen gizli güzellikler ve tehlikelerle dolu bambaşka bir dünya keşfetmelerini konu alıyor. Film aynı zamandai Nasa teknolojisi ile üretilen ve üç boyutlu sinemaya yepyeni bir soluk getiren Dijital 3D tekniği kullanılarak, canlı oyuncular ile çekilmiş, animasyon olmayan ilk film olma özelliğini taşıyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dijitalmagazin.com
__________________ |
| | |
| | #2 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
salı ve ya çarşamba gidicem....eylenceli filme benziyor...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #3 |
| Xtreme Member Kayıt Tarihi: 15-11-2006 Şehir: Istanbul/Beylikdüzü Yaş: 20 Otomobil: Yok
|
Dün akşam Capacityde 3D olarak izledim filmi Tek kelime " vayyy beee" .3D film harika birşey
__________________ |
| | |
| | #4 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Keske bursada da olsa.Cok isterdim.Ben bilgisayarda izliycem cunku normal sınemada ızlemenın ekstra bı manası yok bu fılmı.
|
| | |
| | #5 | |
| Alıntı:
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım | |
| | |
| | #6 |
|
dün gece izledim açıkcası çok hızlı bir film hemen herşey gelişip bitiyor bekledigim kadarda iyi çıkmadı film sonundaysa devam gibi birşey var yakaladım orayı atlantisi bulacaklar bnce...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #7 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
3D ile izlememiş olanlar deneyebilir...Ben Beawolfu izlemiştim o çok güzeldi... Fakat bu hayatımda izlediğim en rezil filmlerden birisi...3D olsun heyecan olsun diye çekmişler... Dediğim gibi normal sinemada gidilecekse uzak durun...
__________________ Team VW |
| | |
| | #8 |
| renaultsport |
ben fragmanını hiç beğenmedim acaip çakma geldi 3d filan da uğraşamam o yüzden izlemeyecem |
| | |
| | #9 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
sadece resimlerden ve afişten bile dandik olduğu önyargısındayım fantastik bişey bana gelmez pek ...
|
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
dün akşam gittik fena değildi... sıkmadı yani eğlenceliydi ![]() film boyunca dağ rehberinin karım olduğunu hayal ettim
__________________ KERE///M |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| center, earth, journey |
| Konu Seçenekleri | |
|
|