"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | Iron Man - (Demir Adam)
Tony Stark, ünlü bir işadamı Stark Şirketler Grubu'nun mirasçısıdır. Afganistan'da orduya sattığı silahları denemek için onlarla beraber yol alırken, pusu kurmuş teröristlerin saldırısına uğrar. Kendisi dışında herkesin öldüğü bu saldırıda, yaralı bir şekilde teröristlerin eline geçer. Onların elinde bir esir olan Tony Spark, burada elindeki malzeme ile çok dayanıklı ve silahlarla donatılmış demirden bir kostüm tasarlar. Esir olarak çalıştığı atölyede bu kostümü uygulamaya başlar. Kostümü ile onu tutsak eden teröristlerin elinden kurtulur ve ABD'ye dönmeyi başarır. Amerika'ya döndükten sonra kostümünü son teknoloji ürünü silah ve donanımlarla geliştiren Tony Stark, bir süper kahraman olarak suç ve suçlularla mücadele edecektir. Hazırlayan: Zeynep Özen film.gen.tr Gösterim Tarihi: 2-5-2008 ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| CharLatan |
bugn gittim güzel bir aksiyon filmi
|
| | |
| | #3 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
bugün gidicektim gidiceğim kişi gıcıklık çıkarttı film içimde patladı kesinlikle gitmem lazım
|
| | |
| | #4 |
| renaultsport |
sabah 11.30 seansına küçük kuzeni götürecem |
| | |
| | #5 |
| MiliTanZ. |
güzel gibi gitmek lazım.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
bnce igrenç ti ne bi aksiyon var ne bişi var filmin ilk yarısı hayat hikayesi ondan sonra 1 haftada zırhı yabıor filan hamburger yiyor bn hiç begenmedim ama seri halinde gelicek filan dendi film öbürlerinde daha bir aksiyon olucaktır grafikler güzeldi sadece....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #7 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
kötü adam yokmu yoksa |
| | |
| | #8 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
| gittin mi filme sultanım... ![]() 5 dk dövüşüyorlar düşmanla ztn onda da dayak yiyor....![]()
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #9 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
teneke adam
__________________ |
| | |
| | #10 |
| renaultsport |
iron man i daha fazla aktif görmek isterdik...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|