"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| cortez Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Iron Man ![]() Tony Stark, ünlü bir işadamı Stark Şirketler Grubu'nun mirasçısıdır. Afganistan'da orduya sattığı silahları denemek için onlarla beraber yol alırken, pusu kurmuş teröristlerin saldırısına uğrar. Kendisi dışında herkesin öldüğü bu saldırıda, yaralı bir şekilde teröristlerin eline geçer. Onların elinde bir esir olan Tony Spark, burada elindeki malzeme ile çok dayanıklı ve silahlarla donatılmış demirden bir kostüm tasarlar. Esir olarak çalıştığı atölyede bu kostümü uygulamaya başlar. Kostümü ile onu tutsak eden teröristlerin elinden kurtulur ve ABD'ye dönmeyi başarır. Amerika'ya döndükten sonra kostümünü son teknoloji ürünü silah ve donanımlarla geliştiren Tony Stark, bir süper kahraman olarak suç ve suçlularla mücadele edecektir. |
| | |
| | #2 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
çizgi film olarak pek sevmesemde, filmini gerçekten çok merak ediyorum |
| | |
| | #3 |
| renaultsport |
hastasıydım ben bunun çizgi filminin...
|
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
heheheheh
|
| | |
| | #6 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Yazıyor ya. İşadamıyken silah sattığı adamlarla... vs. Fragmanı pek etkilememişti ama filmi bir izlemek lazım.
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
| gider onlar öyle afganistan ırak falan ![]() |
| | |
| | #9 |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
|
fılmı mı anımasyon mu ??
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #10 |
| Snek Vız vız vız........! | Film Mustafa Abi Buda Fragmanı:
__________________ Bir İnsanın Onuru Mensubu Olduğu Bir Milletin Yüceliği Ve Şerefi İle Eşdeğerdir..! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|