"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
| In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
Evet psikopat bir savaş filmi daha karşımızda ![]() ------------------------------------------------------- ![]() Filmin Konusu Basit bir köylünün (Jason Statham) kötü bir büyücünün (Ray Liotta) yarattığı korkunç bir savaşçı ordusu tarafından çocuğunun öldürülüp karısının (Claire Forlani) kaçırılması karşısında yenilmez bir savaşçıya dönüşmesinin hikâyesi... ![]() ![]() ![]() Oyuncular: Jason Statham, Leelee Sobieski, John Rhys-Davies, Ray Liotta, Matthew Lillard, Burt Reynolds, Will Sanderson, Ron Perlman, Claire Forlani, Brian J. White, Kristanna Loken, Gabrielle Rose Filmin Fragmanı: http://www.dijitalmagazin.com/tr/pop...976&pagestep=1 digitalmagazin.com
__________________ |
| | |
| | #2 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Bugün fragmanını seyrettim. Çok güzel film. Efektler süper. Zaten Jason Statham varsa, koy sepete.
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
Statham olsa da beş para etmiyen bir film gibi geldi bana
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #4 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
|
eheh güzel filme benziyor,Fırat gidersen paylaş nasıl birşey olduğu konusunda bende gitmeyi düşünüyorum zaman bulabilirsem..
__________________ |
| | |
| | #5 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
Ray Liotta nasıl kötü büyücü olmuş ben en çok onu merak ettim |
| | |
| | #6 |
| Miyendis |
Jason burda... Gitmek gerek bu filme. ![]() Bu arada Ray Liotta da ben hep kötü tipi görüyorum. Kötü büyücü de olmuştur, hatta iyi oynamıştır bence. |
| | |
| | #7 |
| Senior Member |
imdb yi kriter olarak kabul eden arkadaşlar için 10 üzerinden 3,7 almış bu film ![]() In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007) |
| | |
| | #8 |
| MiliTanZ. |
Jason Statham varsa ben kesın gıderm.
__________________ |
| | |
| | #9 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
bn dün gittim ama çokta beyenmedim biraz ortamda yüzüklerin efendisi tarzı var ve uruk hai lerin benzerleri var.... yok uçuyorlar filan.... adam kral oluyor bari üstüne bişiler giy dilenci gibi dolanıor etrafta....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2004 Yaş: 37
|
rezil bir film 3.7 bile fazla bence
__________________ I need your boots , your clothes , and your motorcycle. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|