"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
| I ** Legend (Ben Efsaneyim)
Abi bu nedir böyle fragmanını izlerken tüylerim tiken tiken oldu. Kesin gitmem lazım. -------------------- ![]() Yönetmen: Francis Lawrence Yapımcılar: Akiva Goldsman, David Heyman, James Lassiter, Neal H. Moritz, Erwin Stoff Eser: Richard Matheson Senaryo: Mark Protosevich, Akiva Goldsman Müzik: James Newton Howard Görüntü Yönetmeni: Andrew Lesnie Kurgu: Wayne Wahrman Oyuncular: Will Smith, Alice Braga, Salli Richardson-Whitfield, Willow Smith, Charlie Tahan Filmin Konusu ![]() ![]() ![]() Robert Neville (Will Smith) çok başarılı bir bilim adamıdır, ama o bile, durdurulamayan, tedavi edilemeyen, insan yapımı o korkunç virüsü kontrol altına alamamıştır. Her nasılsa virüse bağışıklık gösteren Neville, New York şehrinden, hatta belki dünyadan arta kalan yerde, hayatta kalmış tek insandır. Neville üç yıl boyunca inancını yitirmeden her gün telsiz mesajı göndererek, umutsuz bir şekilde, hayatta kalmış başka insanlar bulmaya çalışır. Ama yalnız değildir. Salgının mutanta dönüştürdüğü kurbanlar, yani “Virüslüler” karanlıkta pusuya yatmış... Neville’in her hareketini izlemekte... Ölümcül bir hata yapmasını beklemektedirler. Belki de insanoğlunun son ve en iyi umudu olan Neville’i ayakta tutan tek şey kendine düşen görevi yerine getirme arzusudur: Kendi kanını kullanarak virüsün etkilerini tersine çevirecek bir tedavi bulmak. Ama karşısındakilere karşı sayıca az olduğunu bilmektedir... ve zamanı da hızla tükenmektedir. ![]() ![]() ![]() ![]() Filmin Fragmanı http://www.dijitalmagazin.com/tr/pop...573&pagestep=1 dijitalmagazin.com
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 27 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 |
Filmi 2 kere izledim. Film action'dan cok kurgu agirlikli. Sevmeyen arkadaslarimda oldu ve filmi yavas buldular ama ben beyendim. Filmin background'u harika. Terkedilmis bir New York. |
| | |
| | #3 |
|
Ben kesin gidecem Sonra Recep İvedik
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
izledim bende ama ingilizce olarak ![]() ![]() güzel film tavsiye edilir
__________________ Apache mode on |
| | |
| | #5 |
| Russian Girls Fan |
Güzel film izledim ben de....Arif'in dediği gibi background'u müthiş ve Mustang'ın sesi
__________________ |
| | |
| | #6 |
| MuRaT Kayıt Tarihi: 01-05-2004
|
Izledim begendim severim will smith iidir
|
| | |
| | #7 |
|
Korsan baya yayılmış
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Senior Member |
bende izledim mustangın sesi falan süperdi keşke hep onla gazlaya gazlaya gezseydi action dediler action bekledik pek bi action yoktu ben öyle çok beğenmedim...150 milyon dolar harcamışlar sanırım film için....
|
| | |
| | #9 |
| MdfyM Team |
Beklediğim kadar iyi bulmadım ama izlenebilir.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #10 |
|
Abi sendemi ![]() Yahu ben bugün gördüm fragmanını herkes izlemiş
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|