"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Hitman
Konuyu arattım bulamadım, Dün akşam gittim, baya güzel filmdi ama biraz zorlama olmuş... Oyunu oynamış olanlar için mutlaka gidilesi bir film, oynamamış olanlar pekte etkilenmeyeceklerdir, klasik bir Hollywood aksiyon filmi olarak görebilirler...
__________________ Team VW |
| | |
| | #3 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Aksiyon Hollywood saçmalıkları ile mi doluydu yani?
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Ya öyle saçmalıkla dolu falan denmez ama klasik bir HW aksiyon filmi tadındaydı...
__________________ Team VW |
| | |
| | #5 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
arkadaşlar film daha yeni geldi dimi ?
|
| | |
| | #6 |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
|
bende gıttım bazı sahneler oyun gıbı aksıyon mantıklı dozda sacmalıklar havada 20 parende fılan yok yada 100 kısıyı bı şarjorle öldürmüyor ben oyunu oynamadıgım için bıraz garıp geldı ama arkımla gıttı o oyunu fılan bauya bılıodu onun gozunde hos olmus garıp ama bence batman daha guzel
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #7 | |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
| Alıntı:
| |
| | |
| | #8 |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
|
hakan git derim bı sahne var cok hosuna gittcek snıper tufegı ıle bı adamla cep telefonu ıle goruso bole catıdayken hasta olacagın bı sahne resmen benm .ötum kalktı
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #9 |
|
olm sanki oyunda gibi :Ç çok heves oldum :Ç cuma gününe kadar kaldırmazlar heralde dimi |
| | |
| | #10 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
|
Dün gece izledim. Fena sayılmaz, Hitman oynamayanlar için pek bir esprisi yok filmin. Oynanlar izlesin ama keyif alırlar. Filmde ki esas ablaya dikkat yanlız
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|