"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | Girdap
İstanbul Üniversitesi’ni kazanan Umut, Antalya'dan gelip okul kaydını yaptırdıktan sonra, kiralık bir ev ve iki ev arkadaşı bulur. İki arkadaşıyla birlikte paylaştığı öğrenci evinde yaşadığı bazı mistik, doğa üstü olaylar, Umut'un bilgilenme kaynaklarını çeşitlendirdiği gibi, bu donanım farklılığı onun arkadaş çevresini ve yaşam tarzını da değiştirir. Karşılaştığı metafizik olaylarla başa çıkmanın bir yolu olarak, ibadetlerle ve ritüellerle örülü daha dini bir hayat tarzını seçen Umut için başlangıçta her şey iyi gitmektedir. Fakat yaşantısı, yalnızca ibadetlerle sınırlı kalmayıp siyasallaşır ve çevresinden uzaklaşır, saldırgan bir kişiliğe bürünür. film.gen.tr vizyonda |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
gene mi cin peri yahu
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #3 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
O tarz bir film değil. Yani bir bağlantısı var ama daha çok bir çocuğun dini şeyler karşısında değişimini anlatıyor. Fragmanı çok hoşuma gitmişti.
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
bu leonardo di caprionun günlük diye bi filmi vardı o tarz bişeyler mi acaba.
|
| | |
| | #5 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
|
Fragmanı ben de izledim, güzele benziyor film. Giderim fırsat bulursam.
| | |
| | #6 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Mükemmel bir film. Kesinlikle gidin. Özellikle gençlerin izlemesi gereken bir film. Çok ders çıkarılır.
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|