"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | Forbidden Kingdom, The - (Yasak Krallık)
Amerikalı bir yeniyetme olan Jason kung fu filmlerinin ve Hong Kong sinemasının hayranıdır. Günün birinde gittiği bir dükkanda antika bir eşyaya rast gelir. Bu eski Çin imparatorlarından Monkey King'in savaş kılıcıdır. Bu kutsal emaneti eline alan Jason, bir anda zaman içinde yolculuk yapar ve kendini eski Çin'de buluverir. Burada sarhoş bir kung fu ustası olan Lu Yan, sihirli güçlere sahip olan Silent Monk ve güzel Golden Sparrow ile karşılaşır. Amaçları kötü niyetli Jade Warlord'un elinden kralı kurtarmaktır. film.gen.tr vizyonda ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
IMDB user rating 7.5/10 giden var mı nasıl bi film ?
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #3 |
| Ferrari-Honda Fan |
ben izledim tarihi bir film sanmisdim ama cok garip bir film geldi bana 10 uzerinden bence 6 eder
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 27 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 |
Cok saglam senaryosu olan bir asya filmine mal gibi bir amerikan senaryosu karisinca filmin seviyesi cok dusmus. Hayal kirikligina ugratti beni. Ama film, amerikan geyigi haric cok guzel. Bu tur filmleri seviyorsaniz izleyin derin. |
| | |
| | #5 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
ben beğendim. eğlendim baya izlerken Jet Li alışık olmadığım bi rolde epey şaşırttı beni |
| | |
| | #6 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
kadro çok güzel izlemek lazım
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #7 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
ben bu çeki çeni görünce kafadan gülesim geliyo
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Member Kayıt Tarihi: 02-04-2005 Şehir: ankara Yaş: 27 Otomobil: saxo VTS
|
çocuk filmi olmuş
|
| | |
| | #9 |
| MiliTanZ. |