"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| OPC Power | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapım : 2009, ABD Tür : Aksiyon Yönetmen : Justin Lin Senaryo : Chris Morgan, David Ayer, Ernesto Foronda Oyuncular : Sung Kang, Jordana Brewster, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Paul Walker, Laz Alonso, Wilmer Calderon, John Ortiz, Liza Lapira, Shea Whigham, Gal Gadot, Ron Yuan, Neil Brown Jr., Mirtha Michelle Yapımcı : Vin Diesel, Neal H. Moritz Görüntü Yönetmeni : Amir M. Mokri Müzik : Brian Tyler Gösterim Tarihi : 5 Haziran 2009 (Türkiye) Mesajı son düzenleyen Strosek : 15-08-2008 - 14:13 |
| | |
| | #2 |
| ÜzgünBakanÜye |
filmin afişi çok amatörce hazırlanmış bence |
| | |
| | #3 |
| Miyendis |
Lexus berbat gözüküyor. İlk filmdeki siyah Civicler nasıldı bu aptal show carlar nasıl. ![]() İzliycez her türlü ama inşallah iyi bir film olmuştur. |
| | |
| | #4 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
ingiltere değilde almanya olsa daha iyidi ingizler ne anlar modifiyeden veya Türkiye
__________________ |
| | |
| | #5 |
| ÜzgünBakanÜye |
bence serinin son filmi almanyada geçecek ve efsane olacak |
| | |
| | #6 | |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Alıntı:
![]() İngilizler ne mi anlar modifiyeden | |
| | |
| | #7 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
audi bmw merso porsche hadi az bucukta ford demek istedim Vw ve alt gruplarını saymıyombu arada Vin diesel in göğsü düşmüş
__________________ |
| | |
| | #8 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
bir daha diyorum o zaman. ![]() Tüm modifiye dergileri ki kendileir 150 sayfa falandır, İngiltere menşeilidir. 20 sayfa hatun, 30 sayfa ilen olsa, geriye dolu dolu 100 sayfa kalıyor. |
| | |
| | #9 | |
| Team Lada | Alıntı:
orda mustang görüyorum mazda görüyorum ama lexus hangisi bulamadım | |
| | |
| | #10 | |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
| Alıntı:
![]() İlk fotoğraftaki Lexus IS.
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |