"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| slıpped away | evlenme kararı alanlar bu filmi mutlaka izlesin
Pazar günü Ken Kwapis yönetmenliğindeki ''çık aramızdan'' isimli sinemaya gittim başrollerde Robin Williams, Mandy Moore, John Krasinski, Eric Christian Olsen, DeRay Davis var..Filmin konusu kısacas şöyle; Yeni nişanlanmış olan Ben Murphy (John Krasinski) ve Sadie Jones (Mandy Moore) ortak hayatlarına başlamak ve sonsuza dek mutlu yaşamak için sabırsızlanmaktadırlar. Sorun şudur ki Sadie’nin aile kilisesi St. Augustine’i Peder Frank (Robin Williams) idare etmektedir ve patenti kendisine ait olan “sağlam” evliliğe hazırlık kursunu bitirmedikleri takdirde, Ben ve Sadie’nin birlikteliğini kutsamayacaktır. Peder Frank’in insafsız dersler, tuhaf ev ödevleri ve bazı mahremiyet ihlallerinden oluşan katı ders programı Ben ile Sadie’nin ilişkisini sınava tâbi tutar. Sonsuza dek mutlu yaşamak bir yana, acaba ilişkileri mihraba gidebilecek kadar güçlü müdür? Ben çok etkilendim gerçek hayatı anlatan bir film ve gitmenizi tavsiye ederim..hoş filmden sonra kız arkadaşımla biraz kavga ettim ama olsun gerçekler güzeldir |
| | |
| | #2 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| Re: evlenme kararı alanlar bu filmi mutlaka izlesin
ewet bende dün gittim o fiLme çok güzeLdi abi kız arkadaşınLa gidiLecek bi fiLim deiL özeLLikLe son sahne adam kuma yeminLerini faLan yazıo ![]() ![]() tawsiye çok komik we güzeL
|
| | |
| | #3 | |
| slıpped away | Re: evlenme kararı alanlar bu filmi mutlaka izlesin Alıntı:
yok kız arkadaşınla gidecen junior eğriyi doruyu anlasın taş fırınlığını göster o sana sende şunu şunu yaparsın dediğinde hayır yapamam de | |
| | |
| | #4 |
abi sinir oLdum adama yhaa ayrıL gitsin yhaa ![]() ![]() |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Berkalp bizim için birazcık geç olur yahu... 19 senecik kadar... ![]()
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #6 | |
o zaman sana nice 19 seneler daha dilerim abi allah bozmasın | |
| | |
| | #7 |
| slıpped away | Re: evlenme kararı alanlar bu filmi mutlaka izlesin junior aşk bu aşk öle ayrıl gitsin olmaz |
| | |
| | #8 |
berkaLp abi imzama baksana 2 kız arasında kaLdım bi kız beni deiLiLer gibi sewio ama aynı zamanda bende bi başka kızLa çıkıom o kızda beni sewio uffffffffff ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
film çok güzeldi bayağı eğlendim... kızlarla gidilecek film değil cidden kim uğraşacak "bende böyle istiyorum","sen neden böyle yapmıyorsun","a bizde bunu yapalım" gibi cümlecikler duymamak için... |
| | |
| | #10 | |
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|