"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Team Lada |
yine ilginç bi çalışma türk sinema yapımcılarından
|
| | |
| | #12 |
| Kafam bozuk... Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Yaş: 21 Otomobil: Matrixxx
|
fragmanın son kısmında testere ... diyo
__________________ Mesajı son düzenleyen prost : 24-11-2008 - 00:32 |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Projektör Kayıt Tarihi: 21-05-2008 Şehir: Bursa Otomobil: 1.4 Clio Hb
|
Türk sinemasıda böyle amma gelişir ya.KOMEDİ !!! filmlerimizin hepsinde aynı kadro sıkmaya başladı artık.Şafak sezer.Peker Açıkalın,...
|
| | |
| | #14 |
| civic_musti |
yeni yüzlere yeni esprilere gerek var diye düşünüyorum. Neyse ki eskiden her gişe yapan filmin devamındakide ne b.k yemeye oynatırlarsa M.Ali erbil oynardı şimdilerde pek yok ohhh bee ![]() hep aynı ağız hep aynı tipleme sıkıyor bir yere kadar...
__________________ |
| | |
| | #15 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
__________________ |
| | |
| | #16 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: ...
|
varya bizden herşey beklenir
__________________ YETENEKLERİNDEN ASLA MAHÇUBİYET DUYMA.... |
| | |
| | #17 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
Rezalet bir film. Fragmanına filan hiç denk gelmeden yanımdaki arkadaşımın yoğun merakı üzerine dün gittim. Sinemada 6-7 yaşında çocuklar da vardı. Baya bir soru sordular annelerine. Son derece lüzumsuz bir film, gitmeyin. |
| | |
| | #18 | |
| Alıntı:
![]() Ata Demirer e gidelim ozaman bunun kalitelı çekimi düşün indirir izleriz
__________________ | |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
valla yanımdaki elemanlar 2sinin arasında gdip geldiydi.. Fragman bakımından daha absürd komedi olarak yorumlayıp destere de karar kıldılar.. ama onlar da hiç beğenmedi.
|
| | |
| | #20 |
|
sen onu bunu boşver yarın müsaitmisin inciraltında kumru ismarlayım abi sana hem rc yi görmüş oluruz
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|