"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Full Metal Jacket |
Tarantinonun yönettiği oldukça keyifli ve amerikanlı güzel bir film,tavsiye ederim. Yönetmen: Quentin Tarantino Oyuncular: Kurt Russell, Rosario Dawson, Vanessa Ferlito, Jordan Ladd Senaryo: Quentin Tarantino Görüntü Yönetmeni: Quentin Tarantino Kurgu: Sally Menke Tür: Gerilim Süre: 127 Dk. Yapım: 2007 - ABD Dağıtımcı: Warner Bros. Gösterim tarihi: 15 Haziran 2007 Konu: Austin’in en ünlü DJ’I olan, Jungle Julia (Sydney Tamiia Poitier) en yakın arkadaşları Shanna ve Arlene’le (Jordan Ladd and Vanessa Ferlito) eğlenmektedir. Sabaha kadar eğlenen üçlü bir şeyin farkında değildirler. Yaptıkları her şeyi izleyen biri vardır, Stuntman Mike (Kurt Russell), yüzünde derin bir yarası ve korkutucu bir arabası olan eski bir dublördür. Günlerdir kızları izleyen Mike, gecenin bitiminde, sabaha karşı yola koyulan kızların peşinden gider. FİLMDEN KARELER / MOVIE PICTURES ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 15-12-2004 Yaş: 30
|
e bu oynadı bitti çoktan belki 5 ay falan oldu. Hatta ben neredeyse 1 yıl önce Rusya' da izledim sonra TR de bir kez daha izledim. Guzel filmdi. İlk yarısı sıkıcı olmasına rağmen sonra coşuyordu.
|
| | |
| | #3 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Güzel filmdir Death Proof User Rating: 7.5/10 (24,834 votes)
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
| I live in English! :) |
deathproof'u izlemeyeniniz var ise muhakkak izlesin! tarantino'nun zekasını yine goreceksiniz. ama izlemeden once mutlaka tarantino hakkında, onun senaryo olusturma ve film cekme sanatındaki ayrıntılar hakkında ve bu filmde tarantinonun yine kendisinin cektigi diger filmlere yaptıgı gondermeleri (ozellikle de reservoir dogs ve kill bill) ogrensin! o zaman filmi izlerken muthis bir keyif alıcaksınız!
__________________ Peace Bro! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|